5ο Ετήσιο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών "Telecommunicattions Management Conference"

Εντός Ελλάδας

Image not found

5ο Ετήσιο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών "Telecommunicattions Management Conference"

Έναρξη 00:00 - Λήξη 00:00
Αθήνα

Ensuring certainty in an uncertain world’


Πέμπτη 17 Απριλίου 2008, Δαΐς, Μαρούσι

 

Η Boussias Communications και το περιοδικό netweek διοργανώνουν το Telecommunications Management Conference (www.telecomsmanagement.gr) την Πέμπτη 17 Απριλίου 2008.

Το Telecommunications Management Conference ασχολείται με την ανάγκη και τους συντελεστές διαμόρφωσης νέων, πιο αποτελεσματικών επιχειρηματικών μοντέλων των οργανισμών τηλεπικοινωνιών, λόγω της έλευσης καινοτόμων τεχνολογιών και συστημάτων σύγκλισης, που μετασχηματίζουν και ανατρέπουν πρακτικές, συνήθειες και απαιτήσεις. Το Συνέδριο εξετάζει θέματα σχετικά με το μετασχηματισμό των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών, και τις συνέπειές του στα εμπλεκόμενα τμήματα των επιχειρήσεων (Στρατηγικής, Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Μarketing, Product Development κλπ).

Το Telecommunications Management Conference φιλοξενεί τον εξαιρετικό τεχνολόγο Peter Cochrane. Ο Cochrane ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει μια πολύχρονη πρακτική εμπειρία στην Βritish Telecom όπου διετέλεσε Chief Technologist, με ένα πλούσιο συγγραφικό έργο και μια διακεκριμένη ακαδημαϊκή συνεισφορά, επιστέγασμα των οποίων είναι η ανάδειξή του σε περιζήτητο σύμβουλο επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας. 

Στο Συνέδριο αναμένεται να παραστεί ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, κύριος Γεώργιος Αναστασόπουλος.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) υποστηρίζει την εκδήλωση. Η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Β’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα απευθύνει εισαγωγικό χαιρετισμό.