4ο Women In Digital Forum

Διοργάνωση/ Υποστήριξη ΣΕΠΕ

4ο Women In Digital Forum

4ο Women In Digital Forum

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Wyndham Grand Athens

Σας ενημερώνουμε ότι στις 7 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, θα πραγματοποιηθεί τo “4ο Women In Digital Forum, το οποίο διοργανώνεται από την Smart Press.

Ο στόχος του συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, είναι να προωθήσει την ενδυνάμωση, τη σύνδεση και την ανάπτυξη των γυναικών στον ψηφιακό κόσμο. Διερευνά, επίσης, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον ψηφιακό τομέα, προωθεί την εκπαίδευση και την εξοικείωση με τεχνολογικές καινοτομίες και ενισχύει τον ρόλο των γυναικών ως πρωταγωνιστριών στην ψηφιακή μετάβαση. Επιπλέον, προωθεί τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και τη δημιουργία δικτύων μεταξύ των γυναικών, που ενδιαφέρονται να επιτύχουν στον ψηφιακό τομέα.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου περιλαμβάνουν:​ Women in Technology Leadership, Digital Entrepreneurship, Innovation in the digital age, Navigating career transitions, Building a supportive digital community, Technology for social impact.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διακεκριμένοι ομιλητές από την ψηφιακή βιομηχανία μοιράζονται ιδέες σχετικά με τις τάσεις, τις καινοτομίες και τον ρόλο των γυναικών στη διαμόρφωση του μέλλοντος της τεχνολογίας, ενώ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για θέματα, όπως: γυναίκες στην τεχνολογική ηγεσία, γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των φύλων στους τομείς STEM, ψηφιακή επιχειρηματικότητα και νεοσύστατες επιχειρήσεις με επικεφαλής γυναίκες, πλοήγηση στις προκλήσεις και άρση των εμποδίων. Συμπεριλαμβάνονται, επίσης, διαδραστικά εργαστήρια που εστιάζουν στις τεχνικές δεξιότητες, την ανάπτυξη ηγεσίας και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας στον ψηφιακό τομέα, ευκαιρίες δικτύωσης, έκθεση τεχνολογιών, έργων και πρωτοβουλιών αιχμής με επικεφαλής τις γυναίκες στην ψηφιακή εποχή και βραβεία για την αναγνώριση επιτευγμάτων των γυναικών στον ψηφιακό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων ηγεσίας, καινοτομίας και συνεισφοράς στην κοινότητα.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά) είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, πατήστε ΕΔΩ.

Για την εγγραφή, πατήστε ΕΔΩ.