3η Έκθεση WebWorldExpo 2011

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

3η Έκθεση WebWorldExpo 2011

Έναρξη 00:00 - Λήξη 00:00
Αθήνα


Σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων του 2009 & 2010 με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της 3ης έκθεσης WebWorldExpo 2011.

Η έκθεση που αποτελεί πια θεσμό στο κοινό των developers, των εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων, και γενικότερα παροχής υπηρεσιών internet εξελίσσεται ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά ενσωματώνοντας υπηρεσίες και προϊόντα που συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη παρουσία στο διαδύκτιο.

Σκοπός μας για φέτος είναι να εστιάσουμε πέρα από την παρουσίαση μέσω των εκθετών της συμβατικής παρουσίας στο διαδύκτιο με ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα, στην συνεχόμενα αυξανόμενη αγορά των Mobile Applications, στην ποιοτική σχεδίαση μέσω ανάδειξης των καλύτερων και πιο λειτουργικών ιστοσελίδων, και την διοργάνωση συνεδρίου με θέματα που αφορούν τόσο τεχνικά θέματα όσο και επιχειρηματικά.

Η έκθεση για πρώτη φορά θα προβληθεί με μαζικό τρόπο με εξωτερική διαφήμιση, καταχωρήσεις σε έντυπα και εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, προβολή στο Facebook, ενώ έχει απευθύνει πρόταση για να θέσουν υπό την αιγίδα τους και να προσκαλέσουν τις εταιρείες μέλη τους Εμπορικά Επιμελητήρια και Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι.

Μια ακόμα καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι η μείωση των τιμών με σκοπό την προσέλκυση μικρότερων εταιρειών-εκθετών που λόγο των περιορισμένων recourses αδυνατούσαν να συμμετάσχουν στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Γιαννίκο στο 210 924.5577 ή v.yannikos@verticom.gr

download brochure