22η INFOSYSTEM

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

22η INFOSYSTEM

Έναρξη 12:00 - Λήξη 17:00
Θεσσαλονίκη


Σημαντικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη διοργάνωση της 22ης INFOSYSTEM, της σημαντικότερης και μεγαλύτερης έκθεσης Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας της Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα στις 2 – 5 Οκτωβρίου 2008. Στην 22η INFOSYSTEM έχουν σχεδιαστεί λειτουργικές και οργανωτικές παρεμβάσεις, οι οποίες στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν την ολοκληρωμένη επικοινωνία και ενημέρωση των επισκεπτών και εκθετών της φετινής διοργάνωσης, τόσο σε B2C, όσο και σε B2B επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο σας ενημερώνουμε σχετικά με τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις της διοργάνωσης.

Ειδική προσφορά σε πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες

Η ενίσχυση της Καινοτομίας της ελληνικής επιχειρηματικότητας ήταν πάντα στόχος της INFOSYSTEM. Έτσι η Διοργάνωση προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε καινοτόμες και πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες να συμμετέχουν στην έκθεση – θεσμό για την ελληνική αγορά τεχνολογίας δίνει φέτος τη δυνατότητα συμμετοχής με stand 12 τ.μ. με δομή σε τιμή μόνο 1000 ευρώ στις πρωτοεμφανιζόμενες και καινοτόμες εταιρίες.

Η Helexpo προσφέρει μοναδικά προνόμια στους Εκθέτες της:

•  Ο ΣΕΠΕ υποστηρίζει την 22η INFOSYSTEM και παρέχεται 30% έκπτωση σε εκθέτες, μέλη του ΣΕΠΕ 

•  Ελεύθερο parking

•  Δωρεάν παραχώρηση αιθουσών των συνεδριακών κέντρων (50-120 ατόμων) μέχρι και 2 ώρες στους εκθέτες για παρουσιάσεις εταιριών ή προϊόντων

•  Ελκυστικά χορηγικά πακέτα

•  Έγκαιρη και αποτελεσματική διαφήμιση

•  Παροχή δωρεάν wifi

•  Υπηρεσίες Business Center (πρόσβαση στο Internet, Fax, φωτοτυπικό)

FUTURE PARK: Το μέλλον «παίζει» στην INFOSYSTEM

Στο πλαίσιο της έκθεσης διοργανώνεται FUTURE PARK  το οποίο επικεντρώνεται στο Gaming. Το FUTURE PARK  θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 12 και αναμένεται να αποτελέσει ένα  από τους βασικούς πόλους ενδιαφέροντος της ανανεωμένης 22ης INFOSYSTEM

Ανοιχτή πρόσκληση για το δυναμικότερο Partenariat

Έχει ήδη ανακοινωθεί η διοργάνωση ενός δυναμικού Partenariat, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της 22ης INFOSYSTEM, με έμφαση στις επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Δεδομένου ότι το κλείσιμο των συναντήσεων μεταξύ εκθετών-επισκεπτών έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο η Διοργάνωση απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν άμεσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημαντικό γεγονός που  φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο επιτυχημένων συνεργασιών στη περιοχή. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του internet, στην ιστοσελίδα www.expopartnariat.gr με τη χρήση ειδικού λογισμικού ή τηλεφωνικά -χωρίς χρέωση- στο 800-800 40 40.

Οι Περιφέρειες στην INFOSYSTEM:

Η HELEXPO προσφέρει φέτος τη δυνατότητα στις Περιφέρειες της Ελλάδος να οργανώσουν ομαδικές συμμετοχές των επιχειρήσεων πληροφορικής, τεχνολογίας και καινοτομίας, με στόχο την προβολή των έργων που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ή μέσω του ΠΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.

Οι Περιφέρειες της Εγνατίας Πληροφορικής είναι η εξής:

•  Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας

•  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

•  Περιφέρεια Ηπείρου

•  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η ομαδική συμμετοχή επιχειρήσεων πληροφορικής στην Infosystem από κάθε Περιφέρεια της Ελλάδος διοργανώνεται για πρώτη φορά και η HELEXPO προσφέρει για το λόγο αυτό κατασκευή ειδικού τύπου stand, ιδιαίτερα επιλεγμένης αισθητικής κι εργονομίας, καθώς και ειδικό κόστος συμμετοχής, ώστε οι επιχειρήσεις πληροφορικής ολόκληρης της επικράτειας να εκμεταλλευτούν το επιχειρηματικό περιβάλλον της μεγαλύτερης έκθεσης πληροφορικής της χώρας.

14ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής

Παράλληλα θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το Συνέδριο – θεσμός της INFOSYSTEM. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν στη Ψηφιακή Σύγκλιση και στη συνεργασία Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα, σε θέματα ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού και της Τουριστικής Ανάπτυξης με Ψηφιακές Εφαρμογές, στις λύσεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο και τις Επιχειρήσεις, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σύγκλιση κινητής τηλεφωνίας και Διαδικτύου και τις εφαρμογές ηλεκτρονικής επιχειρηματικής δράσης (e-business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις).

Πληροφορίες & Κρατήσεις

Για κράτηση χώρου ή περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε:

με τον κύριο Γιάννη Χατζηαναστασίου

τηλ. 2310-291157, 2310-291142, e-mail: infosystem@helexpo.gr

Το site της  INFOSYSTEM βρίσκεται εδώ: http://www.helexpo.gr/portal/default.aspx?lang=el-GR&loc=gr&page=685