1ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EPSILON NET

Εντός Ελλάδας

Image not found

1ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EPSILON NET

Έναρξη 09:00 - Λήξη 14:00
Αθήνα


“Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ”

Η Epsilon Net ως δυναμικός οργανισμός του οικονομικού και τεχνολογικού γίγνεσθαι της χώρας, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη απέναντι στις επίκαιρες δυσχερείς χρηματοοικονομικές εξελίξεις. Προκειμένου να παρέχει ενημέρωση και απαντήσεις σε θέματα που ανησυχούν τελευταία το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, αποφάσισε να διοργανώσει το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής με τίτλο «Η Απάντηση της Τεχνολογίας στις Χρηματοοικονομικές Εξελίξεις της Επικαιρότητας». Πρόκειται για τη θεσμοθέτηση ενός ετήσιου συνεδρίου, το οποίο θα έχει ως σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας και σχετίζονται με τις υπηρεσίες της Epsilon Net.

Στόχος του συνεδρίου φέτος είναι να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την Ασφαλή Χρηματοδότηση των Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της χρηματοοικονομικής κρίσης που διανύουμε, τις τελευταίες εξελίξεις σε Φορολογικά και Ασφαλιστικά θέματα και πως αυτά αγγίζουν τον σύγχρονο επιχειρηματία, και τέλος να ενημερώσει για το πώς η τεχνολογία υπηρετεί και δίνει λύσεις στον επιχειρηματία σε περιόδους κρίσης.

Το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής θα διεξαχθεί φέτος σε δύο πόλεις: Στην Θεσσαλονίκη, στις 15 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» και στην  Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς.

Στο χώρο του συνεδρίου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες από στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, της Microsoft καθώς και από τραπεζικά στελέχη. Στο περιθώριο της ατζέντας θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις λογισμικού και one to one συναντήσεις, προκειμένου ο επισκέπτης να ενημερωθεί αναλυτικά για τα νέα τεχνολογικά προϊόντα και τις λύσεις που παρέχουν στα παραπάνω θέματα. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί από την δυνατότητα συμμετοχής σε διαδραστικό περίπτερο τεχνολογίας και από διάφορα δώρα.

Το συνέδριο αναμένεται να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση, επικοινωνήστε: 2310981700, 2115007000.

Υποστηρικτής στο συνέδριο θα είναι η Microsoft.

Μέγας Χορηγός : Τράπεζα Probank.

Χορηγοί επικοινωνίας : Reporter.gr, TaxHeaven.gr, e.Forologia.gr, Epsilon7.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Αθήνας