1η Ετήσια Έκθεση για τα Smart Cities & Συνέδριο “Smart Cities”

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

1η Ετήσια Έκθεση για τα Smart Cities & Συνέδριο “Smart Cities”

Έναρξη 09:00 - Λήξη 00:00
Ζάππειο Μέγαρο

Σας ενημερώνουμε ότι την  Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η 1η Ετήσια Έκθεση για τα Smart Cities και το Συνέδριο “Smart Cities”, στο Ζάππειο Μέγαρο, τα οποία διοργανώνονται από την Teamworks|Metateam, σε φυσική και ψηφιακή μορφή. 

Η αναπτυξιακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζεται στην “έξυπνη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη”. Σε γενικές γραμμές οι “Έξυπνες Πόλεις” είναι ένας νέος τρόπος αστικής διακυβέρνησης και διαχείρισης, όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν κυρίαρχο ρόλο στη βελτίωση των σχέσεων και των διαδικασιών.

Οι χρηματοδοτικοί πόροι για την ανάπτυξη των έξυπνων ελληνικών πόλεων είναι πλέον πλουσιοπάροχες και επιτρέπουν σε όλες τις πόλεις να υλοποιήσουν το πως βλέπουν το μέλλον τους. Ήδη υλοποιούνται σειρά έργων στους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος, των Μεταφορών, της Αστικής Ανάπτυξης και άλλων με κομβική σημασία για την εξέλιξη των σύγχρονων Ελληνικών Πόλεων.

Στόχος της διοργάνωσης η δημιουργία ενός σημείου αναφοράς στο οποίο θα συναντώνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται για τον χώρο των “Έξυπνων Πόλεων” για να ενημερώνονται, να ανταλλάσσουν απόψεις ναι παρουσιάζουν τις υλοποιήσεις τους να αναζητούν συνεργάτες και φυσικά να καταγράφονται οι τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για το μέλλον της χώρας. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Έκθεσης/Συνεδρίου: https://scdc2023.e-expo.gr/