19ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΑΣΕ

Εντός Ελλάδας

Image not found

19ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΑΣΕ

Έναρξη 09:00 - Λήξη 18:30
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΑΣΕ διοργανώνει το 19ο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας, με κεντρικό θέμα “Expect the Unexpected: Η ηγεσία μπροστά στο αναπάντεχο”, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου 2008, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, είναι η αντιμετώπιση του αναπάντεχου. Οι σύγχρονοι ηγέτες καλούνται να ανταποκριθούν ταχύτατα στα γεγονότα, ώστε να προλαμβάνουν ενδεχόμενες κρίσεις, κινήσεις του ανταγωνισμού, να εντοπίζουν λάθη έγκαιρα και να τα διαχειρίζονται αποτελεσματικά.

Το 19ο Ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους ένας Ηγέτης μπορεί να προετοιμαστεί ο ίδιος και να καθοδηγήσει την ομάδα που διοικεί, για όσα επιφυλάσσει το μέλλον ή ακόμη και να δημιουργήσει αναπάντεχες εκπλήξεις για τον ανταγωνισμό.

Ένας από τους ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι και ο Antanas Mockus, πρώην δήμαρχος της Μπογκοτά, μαθηματικός και φιλόσοφος, που έγινε διεθνώς γνωστός για τους “αντισυμβατικούς” τρόπους διοίκησης που εφάρμοσε στην Κολομβιανή πρωτεύουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο www.ease.gr.

Επισυναπτόμενα αρχεία:
Πρόγραμμα Συνεδρίου
Δελτίο Συμμετοχής