11ο Information Security Conference

Διοργάνωση/ Υποστήριξη ΣΕΠΕ

Image not found

11ο Information Security Conference

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, θα πραγματοποιηθεί το 11ο Information Security Conference, το οποίο διοργανώνεται από την Boussias.

Στο συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, επαγγελματίες της ασφάλειας και InfoSec experts, γνώστες σε θέματα Cyber Security από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα τοποθετηθούν στα φλέγοντα ζητήματα της ασφάλειας, θα ανταλλάξουν απόψεις, ενώ θα καταθέσουν και την εμπειρία τους αναλύοντας τις σύγχρονες τάσεις, βάσει πραγματικών case studies, αλλά και λύσεων, που βασίζονται στην καινοτομία και την τεχνολογία.

Στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά τις ψηφιακές απειλές, decision-makers, experts της αγοράς, ακαδημαϊκοί και ειδικοί θα αποκαλύψουν στρατηγικές, πρακτικές και τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά στην ψηφιακή ασφάλεια του σήμερα και του αύριο.

Στόχος του Information Security Conference είναι να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας και να προτείνει λύσεις, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές που στόχο έχουν να ενισχύουν την ανθεκτικότητα των εταιρειών σήμερα και στο μέλλον.

Ενδεικτικά, στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται: Πώς το ΑΙ αλλάζει το μέλλον του Cyber Security. Όλα είναι διαβλητά; Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του Dark Web. Προστατεύοντας τις επιχειρήσεις από τις απειλές νέας γενιάς. Η επέλαση των επιθέσεων Ransomware–as–a–service. Διαχείριση μιας κυβερνοεπίθεσης και των επιπτώσεων της. Η σκοτεινή αλήθεια των Insider Threats. Decoding ΝΙS 2 & Dora. Η αναδυόμενη απειλή των Deep Fakes. Πώς μια επένδυση στο Cyber Security αποτρέπει τα…απρογραμμάτιστα έξοδα; Κτίζοντας μια Cybersecurity Ready κουλτούρα στις επιχειρήσεις. Θωρακίζοντας το Supply Chain σε αβέβαιες εποχές. Cyber Security: Αντιμετωπίζοντας τις θολές γραμμές της υπευθυνότητας. Digital Forensics: Προκλήσεις και Ευκαιρίες. Cyber Insurance: Αξίζει τελικά; Μέτρηση αποτελεσματικότητας των επενδύσεων για την ασφάλεια. Ο ρόλος του CISO στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τους τρόπους συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ.