11ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com World

Εντός Ελλάδας

Image not found

11ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com World

Έναρξη 09:00 - Λήξη 19:00
Αθήνα


Για άλλη μια χρονιά κοντά στις εξελίξεις

Το Info-ComWorld έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο συνέδριο για το χώρο των τηλεπικοινωνιών και γενικότερα των ψηφιακών τεχνολογιών στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο παρελθόν, το Info-ComWorld αποτέλεσε το βήμα για την κατάθεση βαρύνουσων απόψεων για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική και τη διεθνή αγορά, ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τις μελλοντικές εξελίξεις σε έναν κλάδο, ο οποίος συνεχίζει να παρουσιάζουν ρυθμούς ανάπτυξης υψηλότερους σε σχέση με την υπόλοιπη οικονομία.

Το φετινό Info-ComWorld δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα των προηγούμενων συνεδρίων. Το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί στις εξελίξεις, τόσο αυτές που έχουμε ήδη δει, όσο και σε εκείνες που αναμένεται να επηρεάσουν τον κλάδο τα επόμενα χρόνια.

Το 11ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld (www.info-com.gr) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), του Institute of Electrical & Electronics Engineers (IEEE) και του Global Suppliers mobile Association (GSA).

Το Info-Com World διοργανώνεται από τη Smart Press, μία από τις σημαντικότερες εκδοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα όσον αφορά το χώρο των εξειδικευμένων μέσων ενημέρωσης με έμφαση στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, και το κορυφαίο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών περιοδικό «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες». Το συνέδριο αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στην νοτιανατολική Ευρώπη όσον αφορά στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί πλέον με βάση τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της ευρυζωνικότητας και της σύγκλισης των τεχνολογιών επικοινωνιών, πληροφορικής και media.

Η αύξηση της διείσδυσης των ευρυζωνικών συνδέσεων αλλά και η υπάρχουσα σύγκλιση που προχωρά με ταχείς ρυθμούς είναι ο λόγος που η οργανωτική επιτροπή του 11ου Info-ComWorld επέλεξε ως κεντρικό άξονα του Συνεδρίου να ασχοληθεί με τις διάφορες εκφάνσεις της ευρυζωνικότητας. «Live, Work & Play the Broadband Way: η ευρυζωνικότητα είναι μόνο η αρχή» είναι το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου και, όπως κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες στις εργασίες του θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε πολλαπλά επίπεδα: των υποδομών δικτύων επόμενης γενιάς, της νέας εποχής για την τηλεόραση που ξεκινά με την έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του IPTV, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει ο κλάδος την οικονομική κρίση και κυρίως την επόμενη ημέρα αυτής.

Επιπλέον, στο 11ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld θα υπάρχει και ειδική ενότητα για το Green ICT, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον πολύ υψηλά στην ατζέντα τόσο των καταναλωτών όσο και των εταιρειών του κλάδου.

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), θα απευθύνει χαιρετισμό η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Β' Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ.Πρόσκληση, σε μορφή .pdf