11ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ": "ReBRΑNDing GREECE"

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

11ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ": "ReBRΑNDing GREECE"

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Porto Palace Hotel, ΘεσσαλονίκηΗ ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας διοργανώνει το 11ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", με τίτλο "ReBRΑNDing GREECE", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Porto Palace Hotel, στις 10 & 11 Nοεμβρίου 2011.

Η εικόνα μιας χώρας όπως την βλέπουν οι επισκέπτες, οι επενδυτές και γενικά όλοι οι οικονομικοί παράγοντες από άλλες χώρες αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι της είναι απόλυτα σημαντική για το μέλλον της. Ακόμη περισσότερο όταν αυτή γίνεται brand το οποίο αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα άυλα περιουσιακά της στοιχεία και το οποίο επηρεάζει άμεσα όλο το πλέγμα των οικονομικών δραστηριοτήτων της.

Η χώρα μας παραδοσιακά είχε ένα πολύ ισχυρό brand, βασισμένο στην ανυπέρβλητη κληρονομιά των προγόνων της. Το 2009 ήταν στη 14η θέση ως παγκόσμιο brand χώρας και υποχώρησε στην 22η το 2010. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε οριακό σημείο αποδυναμωμένη από την οικονομική κρίση και προσπαθεί να βρει μια νέα ταυτότητα, με την εφαρμογή ενός φιλόδοξου και πολύ σκληρού προγράμματος ανόρθωσης της οικονομίας και αλλαγής της κουλτούρας και των θεσμών που τη διαμόρφωσαν μεταπολιτευτικά.

Η ΕΕΔΕ, ως κατ ́ εξοχήν θεσμικός φορέας του Μάνατζμεντ, με το Συνέδριο αυτό, επιθυμεί να δώσει το μήνυμα ότι πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε την πραγματικότητα και να βελτιώσουμε την εικόνα μας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας, αναζητώντας παράλληλα θετικά παραδείγματα (Best Practices). Επιπλέον στόχος του Συνεδρίου είναι να ανοίξει η συζήτηση για τη στρατηγική τοποθέτησης της χώρας μεταξύ των ανταγωνιστριών χωρών και ταυτόχρονα να αναζητηθούν οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα, κόστος και δήλωση συμμετοχής και χορηγούς για το 11ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", μπορείτε να βρείτε εδώ.