10ο Συνέδριο Info-ComWorld 2008

Εντός Ελλάδας

Image not found

10ο Συνέδριο Info-ComWorld 2008

Έναρξη 09:30 - Λήξη 20:00
Αθήνα, Athenaeum IntercontinentalΤα περιοδικά "Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες" και "Info-Com" και η εταιρεία Smart Press AE διοργανώνουν για 10η συνεχή χρονιά το ετήσιο διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld. Το 10ο Info-ComWorld θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών και περισσότερους από 2000 συνέδρους.

Η φετινή διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και διεύρυνσης του Συνεδρίου, το οποίο πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός της αγοράς ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Γι’ αυτό το λόγο οι εργασίες του Συνεδρίου αναβαθμίζονται και μεταφέρονται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο (ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental), προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες παράλληλες ενότητες, καθώς και αναβαθμισμένες παροχές προς τους συνέδρους, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς επικοινωνίας και τους εκπροσώπους του Τύπου. 

Το φετινό Συνέδριο έχει ως κεντρικό θέμα: "Broadband Everywhere!" και για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης των στελεχών των αγορών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής. 

Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.info-com.gr θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το 10ο Συνέδριο Info-ComWorld (Πρόγραμμα - Δηλώσεις Συμμετοχής - Q&A) αλλά και σύντομα άρθρα αναφορικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Επιπλέον, στην ενότητα Χορηγοί, θα βρείτε τις εταιρείες και τους οργανισμούς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια για τη διεξαγωγή του ετήσιου διεθνές Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld στην Ελλάδα.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας υποστηρίζει το Συνέδριο, ενώ, παράλληλα, είναι και Χορηγός Επικοινωνίας. Η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Β' Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, θα απευθύνει εισαγωγικό χαιρετισμό.

Πρόσκληση