Νέα Μελών ΣΕΠΕ

10 χρόνια Τράπεζα Αίματος OKTABIT

oktabit

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Oktabit. Mε τη σταθερή συνέργεια τις τελευταίες 8 φορές της εταιρίας TUV Austria Hellas, αλλά και τις πιο πρόσφατες συνέργειες με τις Active Computer Systems και Alterlife, η προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Oktabit έφερε εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα σε περιόδους που η ανάγκη για αίμα, ενόψει του καλοκαιριού, είναι αυξημένη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια από την εταιρεία, με την ουσιαστική συμμετοχή συνεργατών, εργαζομένων, φίλων, συγγενών ακόμα και κατοίκων της περιοχής.

Στον ετήσιο σχεδιασμό της η OKTABIT περιλαμβάνει ενέργειες που υπηρετούν αξίες όπως η φροντίδα στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ο σεβασμός προς τον εργαζόμενο, η αξιοπιστία στη σχέση με τους συνεργάτες της και η συνεισφορά στα ευαίσθητα στρώματα της κοινωνικής ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό και με την ενθάρρυνση από το προσωπικό της, ιδρύθηκε το 2007 η Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 1000 φιάλες αίματος.

Ο HR Manager της Oktabit, Αχιλλέας Μπακαρός, με την ευκαιρία της δεκαετούς δράσης της τράπεζας αίματος, ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρίας όλους τους φίλους της Τράπεζας Αίματος που με την θετική τους ενέργεια προσφέρουν στον συνάνθρωπο και δίνουν πνοή και δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον σε δύσκολους καιρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ