Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Διάκριση της INTRASOFT International στις καλύτερες ομάδες ελέγχου ποιότητας λογισμικού παγκοσμίως

intrasoft

H ομάδα της INTRASOFT International αναδείχθηκε στο top 16% των καλύτερων ομάδων ελέγχου ποιότητας λογισμικού (software testing) σε παγκόσμιο επίπεδο στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 (Software Testing World Cup 2014 - STWC), το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 4.000 επαγγελματίες του είδους από κορυφαίες εταιρείες διασφάλισης ποιότητας και testing λογισμικού σε όλο τον κόσμο. Η 5μελής ομάδα της INTRASOFT International αναδείχτηκε 21η σε σύνολο 133 διαγωνιζομένων ομάδων από την Ευρώπη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ελέγχου Ποιότητας Λογισμικού (Software Testing World Cup - STWC) είναι o πρώτος επίσημος παγκόσμιος διαγωνισμός για τους επαγγελματίες διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου λογισμικού, αναδεικνύοντας το επάγγελμα αυτό και προσφέροντας στους επαγγελματίες του είδους την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο έλεγχος ποιότητας λογισμικού (software testing) στοχεύει στο να αξιολογήσει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες μιας εφαρμογής λογισμικού ή συστήματος και να καθορίσει αν πληρoί όλες τις προκαθορισμένες απαιτήσεις. Παρέχει δηλαδή μια αντικειμενική και ανεξάρτητη άποψη της εφαρμογής ή του συστήματος υπό δοκιμή σε ό, τι αφορά στα χαρακτηριστικά ποιότητάς του, έτσι ώστε ο πάροχος να είναι σίγουρος ότι παραδίδει το λογισμικό με το αναμενόμενο επίπεδο ποιότητας, ενώ ο πελάτης να μπορεί να αξιολογήσει με ακρίβεια το προϊόν αυτό πριν το αποδεχτεί.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που διακριθήκαμε ως μία από τις καλύτερες ομάδες ελέγχου ποιότητας λογισμικού (software testing) παγκοσμίως. Το να βρισκόμαστε ανάμεσα στους top 16% σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την INTRASOFT International, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι υπηρεσίες ελέγχου ποιότητας λογισμικού της εταιρίας μας είναι συγκρίσιμες με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών ελέγχου ποιότητας λογισμικού που παρέχονται από εταιρείες που είναι παραδοσιακά ηγέτες σε αυτόν τον τομέα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ