Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H ACE-Hellas συμμετέχει στην έκθεση Big 5 Show στο Ντουμπάι

acehellas

Η ACE-Hellas, θα συμμετέχει στη Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW (http://www.thebig5.ae/) που θα λάβει χώρα από 17-20/11/2014, για 35η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center (DWTC) στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. H ACE-Hellas θα βρίσκεται στο Hall/Booth 8 C330.

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται: Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και  προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Η ACE-Hellas, θα καινοτομήσει για μία ακόμη φορά και θα παρουσιάσει στην έκθεση το SCADA Pro 15, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα και χάλυβα, σε ειδική έκδοση με πλήρεις λειτουργίες. Με το SCADA Pro 15 αυξάνεται σημαντικά η παραγωγικότητα των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών, αφού ακόμα και τα πιο περίπλοκα έργα ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα.

Το SCADA Pro 15 περιλαμβάνει όλους τους ισχύοντες ελληνικούς κανονισμούς αλλά και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες με τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα. Οι ενσωματωμένες βελτιωμένες  λειτουργίες αλλά και οι νέες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία για την ανάλυση και το σχεδιασμό κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία την καθιστούν αποκλειστική επιλογή για κάθε επαγγελματία, μηχανικό ή και αρχιτέκτονα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo SCADA Pro, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.eu καθώς και στην σελίδα της ACE-Hellas στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ