Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Space Hellas σε διεθνή έκθεση Μετεωρολογίας στις Βρυξέλλες

spacehellas

H Space Hellas, συμμετείχε ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση Meteorological Technology World Expo 2014, που διοργανώθηκε από 21 έως 23 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες.

Η έκθεση, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για το χώρο της Μετεωρολογίας. Πάνω από 150 εκθέτες από 70 χώρες και 2500 επισκέπτες βρέθηκαν στις Βρυξέλλες, για να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα καιρού και υδρομετεωρολογικών προβλέψεων. Σημαντικοί φορείς λήψης αποφάσεων από την παγκόσμια κοινότητα σε θέματα Μετεωρολογίας, όπως την αεροπορική βιομηχανία, τις ναυτιλιακές εταιρίες, τα αεροδρόμια, τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, κ.α. συναντήθηκαν με κορυφαίους προμηθευτές και ενημερώθηκαν, για τις λύσεις διαχείρισης καιρού και υπηρεσίες μέτρησης καιρικής πρόβλεψης επόμενης γενιάς και κλιματικής αλλαγής.

Η Space Hellas, κορυφαίος System Integrator στο χώρο του ICT, με σημαντική τεχνολογική εξειδίκευση στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύων Ραντάρ Μετεωρολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση Meteorological Technology World Expo, με στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της προσπάθειας ανάπτυξης της εταιρίας, στο χώρο της Μετεωρολογίας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Εταιρία ενίσχυσε τις στρατηγικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους και διεύρυνε τις επαφές της με σημαντικότατους φορείς, δίνοντας δυναμικά το «παρών» σε ένα περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού, με προοπτική μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η Space Hellas, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών και στον τομέα του Meteorological System Integration και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, σημαντικά έργα, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ