Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέος Διευθυντής Τεχνολογίας για τη Microsoft Ελλάς

microsoft

Ο Φώτης Δραγανίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Τεχνολογίας στη Microsoft Ελλάς, συνεχίζοντας το έργο της Μυλαίδης Στούμπου, η οποία ανέλαβε νέο ρόλο ως  Director Cloud Productivity Sales, υπεύθυνη για την αγορά της Γερμανίας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Στο νέο του ρόλο, ο κύριος Δραγανίδης θα έχει στην ευθύνη του τη στρατηγική της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας, καθώς και την προώθηση των νέων τεχνολογιών cloud και mobility της Microsoft. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προσέγγιση εξειδικευμένων κοινών, όπως στελέχη πληροφορικής, προγραμματιστές και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Μέχρι πρότινος, ο κύριος Δραγανίδης είχε υπό την ευθύνη του την ανάπτυξη και την καθολική επίβλεψη της εφαρμογής της στρατηγικής του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft Ελλάς, ως Γενικός Διευθυντής, ενώ παράλληλα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ακαδημαϊκού Τομέα της εταιρίας.  

Ο κος Δραγανίδης είναι διδάκτορας του ΕΜΠ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και κάτοχος MBA από το ίδιο Πολυτεχνείο. Ακόμα, συμμετέχει ως μέντορας σε Ελληνικές και Διεθνείς startups και προσπάθειες υποστήριξης νέων και καινοτόμων ιδεών [StartupBootcampTheEgg, Endeavor, StartupWeekend Athens,  Innovation Farm, Imagine Cup, SEV, Ideatree].

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ