Νέα Μελών ΣΕΠΕ

On line υποστήριξη Σταθερής & Internet απλά και γρήγορα

wind

Νέα on line δωρεάν υπηρεσία υποστήριξης έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους όλοι οι συνδρομητές Σταθερής & Internet  WIND. Μπαίνοντας στο www.wind.gr/home/help μπορούν απλά και γρήγορα, να μάθουν και να διαχειριστούν μόνοι τους θέματα που αφορούν στη σύνδεσή τους.

Η νέα online υπηρεσία υποστήριξης της WIND καθοδηγεί με how-to videos το συνδρομητή να επιλύσει από το σπίτι ή το γραφείo του, απλά και γρήγορα, χωρίς τη συνδρομή τεχνικού,  μία μεγάλη γκάμα θεμάτων όπως η σύνδεση και εγκατάσταση εξοπλισμού, η ρύθμιση ασύρματου δικτύου, η ασύρματη σύνδεση συσκευών και γενικά διάφορες άλλες ρυθμίσεις (browsers, proxy server, email).

Επιπλέον οι συνδρομητές Σταθερής & Internet WIND μπορούν να δουν παραδείγματα και videos με επεξήγηση λογαριασμών, online εργαλεία για παρακολούθηση αίτησης, διαθεσιμότητα δικτύου, είσοδο webmail καθώς και απαντήσεις σε δημοφιλείς ερωτήσεις.

Η on line υποστήριξη σταθερής & Internet μέσα από το www.wind.gr/home/help, εμπλουτίζει τους τρόπους εξυπηρέτησης του πελάτη καλύπτοντας αποτελεσματικότερα τις τηλεπικοινωνιακές του ανάγκες και ταυτόχρονα αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της WIND για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των συνδρομητών της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ