Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Κωτσόβολος: «Κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον» σημαίνει «Κορυφαία αγοραστική εμπειρία»

kotsovolos

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ακόμα μία φορά για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον στην έρευνα Best Workplaces 2016. Η εταιρεία, που συμμετείχε στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, με τη δύναμη των 2.000 εργαζομένων της, αναδείχθηκε στην 6η θέση με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την υλοποίηση του οράματος της Κωτσόβολος, «να είναι με διαφορά η καλύτερη εταιρεία λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή των πελατών της». Βάσει ερευνών[1], ο βαθμός ικανοποίησης των εργαζομένων συνδέεται άμεσα με την καλή εξυπηρέτηση των πελατών και ως εκ τούτου, τη βελτίωση της αγοραστικής τους εμπειρίας. Για το 2015, η Κωτσόβολος κατέγραψε ρεκόρ ικανοποίησης των εργαζομένων της, την ίδια στιγμή που πέτυχε ρεκόρ ικανοποιημένων και απόλυτα ικανοποιημένων πελατών της τάξης του 94%, αλλά και αύξηση στις πωλήσεις, τεκμηριώνοντας στο έπακρο ότι το καλύτερο μέρος για εργασία, είναι ταυτόχρονα και το καλύτερο μέρος για αγορές. Αυτό αποφέρει επιπρόσθετα εμπιστοσύνη στην αλυσίδα και πιστότητα από την πλευρά των πελατών, που απορρέει άμεσα από τη δύναμη όλων των εργαζομένων της.

Η Κωτσόβολος, οδηγός στις εξελίξεις και μία «σταθερά» στην ελληνική αγορά, με διαρκή παρουσία τα τελευταία 65 χρόνια, αναδείχθηκε πρώτη στην καρδιά των ανθρώπων της, αφού έχει δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον με επίκεντρο τους ίδιους. Η εταιρεία συνεχώς επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό: μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά 200 εργαζομένους και έχει αφιερώσει 34.000 ώρες εκπαίδευσης. Κατ’ αυτό τον τρόπο προσφέρει ένα δυναμικό κι ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, που δίνει κίνητρα για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη, επιβραβεύοντας τις καλύτερες επιδόσεις και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εργασιακές συνθήκες.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος-Dixons South-East Europe AEBE, ανέφερε σχετικά με τη διάκριση της Κωτσόβολος στην έρευνα Best Workplaces 2016: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, καθώς η Κωτσόβολος διακρίθηκε για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας για το 2016, ανεβαίνοντας μάλιστα 4 ολόκληρες θέσεις μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια. Οι άνθρωποί μας αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας, γι’ αυτό και επενδύουμε διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό, βελτιώνοντας συνεχώς το εργασιακό περιβάλλον μας με αξιοκρατία, σεβασμό και συναδελφικότητα. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας και η ικανοποίηση που απολαμβάνουν οι πελάτες μας, οφείλεται πρώτιστα στην ικανοποίηση των ανθρώπων που την απαρτίζουν, αφού αυτοί αποτελούν το κεφάλαιο που κάνει πράξη τις αξίες της και της δίνει ώθηση να γίνεται συνεχώς καλύτερη. Σαν μια μεγάλη οικογένεια, που μεγαλώνει διαρκώς, καθημερινά γινόμαστε πιο δυνατοί, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις πιο εύκολα και αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα - ο καθένας ξεχωριστά και ταυτόχρονα όλοι μαζί, πρωταγωνιστές στην εξέλιξη της Κωτσόβολος!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ