Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Nέα Dell Precision Workstations: Επιλογές συστημάτων tower και φορητά συστήματα ισχυρότερα, ελαφρύτερα και πιο λεπτά από ποτέ

dell

Η Dell ανακοινώνει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά των Dell Precision mobile workstations, όπως και σημαντικές αναβαθμίσεις στην εισαγωγική σειρά συστημάτων Dell Precision σε μορφή tower. Τα νέα μοντέλα έχουν επανασχεδιαστεί εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ τα νέα φορητά workstations συνδυάζουν αισθητική με λεπτό προφίλ, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύτερα υλικά και διαθέτουν εντυπωσιακές οθόνες. Τα νέα Dell Precision παρέχουν κορυφαία απόδοση, χάρη στα υποσυστήματα γραφικών τελευταίας τεχνολογίας, τους νέους επεξεργαστές, αλλά και ταχύτερη μνήμη και αποθηκευτικά μέσα. Επιπρόσθετα, χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία και είναι πιστοποιημένα για χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές, ενώ υποστηρίζονται από πρωτοποριακό πακέτο υποστήριξης. Με αυτά τα δεδομένα, οι επαγγελματίες μπορούν να απολαμβάνουν αδιάλειπτη ροή στις εργασίες τους, βασιζόμενοι σε αυτά τα ισχυρά και κομψά μηχανήματα, σχεδιασμένα ακριβώς πάνω στις δικές τους προδιαγραφές.

Η οικογένεια των νέων συστημάτων διακρίνεται από το τεράστιο άλμα στην απόδοση, χάρη στις επιλογές επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel® Core™, καθώς και Intel® Xeon® για φορητά workstations, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την υποστήριξη επεξεργαστών Intel Xeon E3-1200. Στον τομέα των γραφικών χρησιμοποιούνται τα πλέον πρόσφατα υποσυστήματα γραφικών από την AMD και την NVIDIA, τα οποία ενισχύουν σημαντικά την υπολογιστική ισχύ και προσφέρουν μέγιστη απόδοση στα γραφικά. Οι οθόνες τεχνολογίας αιχμής περιλαμβάνουν τα πρώτα μοντέλα

PremierColor 4k Ultra HD, που αποδίδουν κατ’ ελάχιστον το 100% του χρωματικού φάσματος Adobe RGB. Υπάρχουν επίσης επιλογές για οθόνες Full HD και UHD της σειράς InfinityEdge, που διαθέτει οπτικό πλαίσιο πρακτικά χωρίς περιθώρια, αποδίδοντας μια περιοχή απεικόνισης στις 15,6 ίντσες, αλλά σε ένα εντυπωσιακά μικρό σασί για laptop.

Η νέα αυτή γενιά εγκαινιάζει νέα στοιχεία βιομηχανικού design, με χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου, παρέχοντας έτσι πιο λεπτά, χαμηλότερου βάρους αλλά και πιο ανθεκτικά συστήματα. Η νέα σχεδίαση της μπαταρίας, σε συνδυασμό με καινοτομίες στη σχεδίαση του συστήματος απαγωγής θερμότητας, εξισορροπούν ιδανικά την υπολογιστική ισχύ με το ευφυές design.

Η νέα σειρά των Dell Precision workstations, προσφέρει επίσης τη βέλτιστη εμπειρία για τους επαγγελματίες, καθώς παρέχει πιστοποιήσεις για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται, μειώνει στο ελάχιστο δυνατό τις καθυστερήσεις στην εργασία. Τα νέα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση ISV και παρέχονται με το Dell Precision Optimizer, εργαλείο το οποίο περιλαμβάνει το SCCM, το οποίο μεγιστοποιεί την απόδοση για χρήση με διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές από την Adobe, την Autodesk και άλλους κατασκευαστές εφαρμογών. Τα νέα φορητά workstations υποστηρίζουν την τελευταία τεχνολογία USB, αλλά και το Thunderbolt™ 3. Παράλληλα,  υπάρχουν επιλογές για αποθηκευτικά μέσα τύπου M.2 PCIe NVMe, τα οποία παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, ειδικά όταν μεταφέρονται πολύ μεγάλα αρχεία. Η επιλογή για υποστήριξη ProSupport Plus for PCs and Tablets, είναι η μοναδική λύση για support στην αγορά, η οποία συνδυάζει πρόσβαση κατά προτεραιότητα, σε υποστήριξη από ειδικούς τεχνικούς, επιδιόρθωση από ατυχήματα, καθώς και προγνωστική και προληπτική παρακολούθηση, για αποφυγή και επίλυση προβλημάτων[1], έτσι ώστε οι πελάτες να δαπανούν λιγότερο χρόνο με τεχνικά ζητήματα και να εστιάζουν περισσότερο στη δημιουργική τους εργασία, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες των Dell Precision workstations.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ