Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Intracom Telecom Παρουσιάζει Νέο Μικρό Ασύρματο Τερματικό Για Ευρυζωνική Πρόσβαση Επιχειρήσεων & Κατοικημένων Περιοχών

intracomtel

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του WiBAS™-Connect, της νεότερης πολυσημειακής (PtMP) πλατφόρμας της, που λειτουργεί στις συχνότητες των 26 / 28 GHz, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς για υπηρεσίες οικιακής και εταιρικής πρόσβασης. Η εταιρία θα παρουσιάζει τη λύση της στην έκθεση Mobile World Congress (22-25 Φεβρουαρίου 2016, Βαρκελώνη) στο εκθεσιακό της περίπτερο 7Β54, στην αίθουσα 7. 

Το WiBAS™-Connect, διαθέτοντας πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος, αποτελεί τη τελευταία προσθήκη στη σειρά των εξ’ ολοκλήρου εξωτερικής εγκατάστασης ασύρματων τερματικών τεχνολογίας PtMP. Ο υπάρχων σταθμός βάσης (hub) WiBAS™ OSDR επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και 60 τερματικών WiBAS™-Connect στον ίδιο τομέα (sector). Το τερματικό αυτό, όταν ενσωματωθεί μέσα σε δίκτυο WiBAS™, προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά δικτύωσης (networking) και ασύρματης μετάδοσης. Επίσης, καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, διαθέτει κορυφαία συνδεσιμότητα IP, απαιτεί ελάχιστο χώρο εγκατάστασης και είναι ιδανικό για περιοχές όπου απαιτείται οικονομική και γρήγορη υλοποίηση δικτύων ευρυζωνικής πρόσβασης. Το WiBAS™-Connect είναι ιδανικό για έργα χαμηλής αρχικής επένδυσης (CapEx). Είναι πλήρως συμβατό με τη software-defined πλατφόρμα WiBAS™ OSDR, η οποία διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις και λειτουργεί αποτελεσματικά για ένα ευρύ φάσμα κερδοφόρων επιχειρηματικών πλάνων. 

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε:  «Ο αυξανόμενος αριθμός πελατών που απαιτεί λύσεις για ευρυζωνική πρόσβαση, σε συνδυασμό με το ρυθμιστικό πλαίσιο που επικρατεί στο χώρο διεθνώς, μας ενέπνευσαν να σχεδιάσουμε μια λύση τερματικού που θα προσφέρει την υψηλότερη χωρητικότητα στην αγορά και θα δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών να αυξάνουν την κερδοφορία τους προσφέροντας παράλληλα  υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες συνδεσιμότητας στους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές τους. Η συμβατότητα του τερματικού με την πλατφόρμα WiBASOSDR διασφαλίζει απόλυτα την χρήση της υπάρχουσας δικτυακής επένδυσης». 

Η Intracom Telecom καινοτομεί στο χώρο της ασύρματης πρόσβασης για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει τα πολυσημειακά συστήματα της σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Νοτιανατολική Ασία δίνοντας λύσεις στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ