Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το πρώτο Tablet στην ελληνική αγορά με το νέο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F και τα νέα Windows (Vero Tablet W10i) & Vero Tablet 8’ με Ιntel Inside® και τα νέα Windows από την ΟΚΤΑΒΙΤ

oktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ διευρύνει την επιτυχημένη διάθεση των VERO Tablets και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τις δύο νέες προτάσεις tablets στις 10.1 & 8 ίντσες με Intel Inside® και τα νέα Windows.

Το Vero Tablet W10i με διάσταση οθόνης στις 10.1 ίντσες (IPS panel), ενσωματώνει το νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F με συχνότητα μέχρι 1.83 GHz, προσφέρει άπλετη επεξεργαστική ισχύ και εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών απογειώνοντας την εμπειρία του surfing, του video και του gaming .

Οι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον των Windows θα ενθουσιαστούν καθώς η επιφάνεια εργασίας είναι ακριβώς ίδια με ενός υπολογιστή.

Η οθόνη του τεχνολογίας IPS διακρίνεται για την πιστότητα των χρωμάτων της  και δημιουργεί ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας καθώς η τεχνολογία IPS προσφέρει μοναδική πιστότητα απεικόνισης από όποια γωνία και αν κοιτάζει ο χρήστης την οθόνη.

Η οθόνη έχει ανάλυση 1280 x 800 και ο χρήστης μπορεί να απολαύσει αναπαραγωγή ταινιών σε υψηλή ανάλυση 1080p χάρη στον ενσωματωμένο player.

Οι χρήστες θα εκμεταλλευθούν τις 2 κάμερες , μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2.0 MP , ιδανική για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και μία στην πίσω πλευρά ανάλυσης 2.0 MP.

Το Vero W10i διαθέτει 2GB μνήμη RAM & 32 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD.

To Vero Tablet W10i υποστηρίζει Bluetooth και Wi-Fi καθώς και Wireless Display για να προβάλλεται το περιεχόμενο της οθόνης σε τηλεόραση ή μεγαλύτερη οθόνη. Διαθέτει δε μπαταρία στα 7000Mah για ακόμα καλύτερη αυτονομία.

To Vero Tablet W8i με διάσταση οθόνης στις 8 ίντσες (IPS panel), ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735E μέχρι 1.83GHz και τα νέα Windows.

Διαθέτει οθόνη με ανάλυση 1280 x 800 (με δυνατότητα για  αναπαραγωγή ταινιών σε υψηλή ανάλυση χάρη στον ενσωματωμένο player), 2 κάμερες 2.0 MP,  μνήμη RAM 1 GB , αποθηκευτικό χώρο 16GB και μπαταρία 4300mAh. Υποστηρίζει και αυτό Bluetooth και Wi-Fi καθώς και Wireless Display.

Στα νέα Vero Tablets με Intel Inside® και τα νέα Windows δόθηκε προτεραιότητα  στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στη σχεδίαση υψηλής αισθητικής.

Με τα νέα προϊόντα η Oktabit ανταποκρίνεται δυναμικά στις εξελίξεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών , συνεργάζεται στενά με τις εταιρίες Intel και Microsoft και προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Μαζί με τα VERO tablets W10i και W8i, παρέχεται δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με τις εφαρμογές γραφείου,  Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας, εξαιρετική λύση για  ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή. Επιπλέον,παρέχονται δωρεάν 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive cloud της Microsoft για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και  60 λεπτά Skype™ world το μήνα δωρεάν για  κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

Kαλύπτονται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 139 ευρώ για το Vero Tablet W8i & στα 239 Ευρώ για το W10i.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ