Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

singularlogic

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθήκοντα  Διευθύνοντος Συμβούλου στη SingularLogic αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης. Ο κ. Μιχάλης Καριώτογλου παραμένει στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

O κ. Σταύρος Κρασαδάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Τα τελευταία 5 χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του Ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον Όμιλο Καλοφωλιά.

Ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό  τίτλο  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Αναφερόμενος στις νέες διοικητικές αλλαγές, o κ. Μιχάλης Καριώτογλου, Πρόεδρος της SingularLogic, ανέφερε σχετικά: « Η συμμετοχή του κ. Κρασαδάκη στο ΔΣ της εταιρείας και στα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης  της εταιρείας στην ελληνική αγορά καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ