Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Ο κ. Christopher Young, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας online, αναλαμβάνει την ηγεσία του τμήματος Intel Security

intel

Η Intel Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον κ. Christopher Young, ειδικό για την ασφάλεια online, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ανώτερου Αντιπροέδρου της Intel και Γενικού Διευθυντή του τμήματος Intel Security. Ο κ. Young θα ενταχθεί στην επιτροπή διοίκησης της Intel και θα αναφέρεται στην Πρόεδρο της Intel, κ. Renee James.

«Σήμερα είναι μια συναρπαστική ημέρα για τον κλάδο της τεχνολογίας και για τους εργαζόμενους του τμήματος Intel Security», δήλωσε η Πρόεδρος της Intel, Renee James. «Ο κ. Chris Young έχει ηγετική θέση και φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο της ασφάλειας online. Είμαι σίγουρη πως θα καταστήσει το τμήμα Intel Security τον κατ' εξοχήν πάροχο λύσεων ασφαλούς πρόσβασης και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι ευκαιρίες για καινοτομία και ανάπτυξη είναι απεριόριστες.»

Ο κ. Young έρχεται στην Intel από την Cisco*, στην οποία κατείχε τη θέση του ανώτερου Αντιπροέδρου του τμήματος Global Security and Government Group. Ήταν υπεύθυνος για τη στρατηγική, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη στο τμήμα προϊόντων ασφάλειας της εταιρείας.

Πριν από τη Cisco, εργάστηκε ως ανώτερο στέλεχος στο τμήμα end user computing της VMware * και στο τμήμα online ασφάλειας της RSA *. Επίσης, ο κ. Young ήταν ο συνιδρυτής και επικεφαλής της Cyveillance Inc.*, στην οποία εργάστηκε ως Πρόεδρος και Chief Operating Officer.

Το τμήμα Intel Security συνδυάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της McAfee με ομάδες εργασίας της Intel με εμπειρία στο hardware, το λογισμικό και τις σχετικές λύσεις. H McAfee έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων ασφάλειας, που συμπληρώνουν βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες της Intel, σχετικά με την παροχή ανοικτών πλατφορμών που προσφέρουν στους συνεργάτες της Intel δυνατότητες για καινοτομία.

Βασισμένη στο συνδυασμό των πλεονεκτημάτων της McAfee και της Intel, η ομάδα του τμήματος Intel Security θα παρέχει αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, ώστε να αντιμετωπίσουν τις απειλές σήμερα και στο μέλλον σε όλες τις υπολογιστικές συσκευές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ