Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Βασική εγγύηση 2 χρόνια Pickup & Return για όλη την Ελλάδα στα Lenovo καταναλωτικά προϊόντα

lenovo

Η αξιοπιστία της Lenovo ενισχύεται κάνοντάς τη την ασφαλέστερη επιλογή!

Η Lenovo, για ακόμη μία φορά, δείχνει να δέχεται τις προκλήσεις ακολουθώντας πάντα τις σταθερές της αξίες, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια «επένδυσης» για τους καταναλωτές. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή όσον αφορά gadgets τεχνολογίας.

Όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της Lenovo, όπως laptop, desktop, All In One, tablet, smartphone, προσφέρονται στους πελάτες με 2 χρόνια βασική εγγύηση Pickup & Return. Κάθε πελάτης εξυπηρετείται πια για 2 χρόνια, από την ημερομηνία αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος[1], μέσω courier, σε όλη την Ελλάδα[2].

Η Lenovo συνεχίζει να αποτελεί την επιτομή της πρωτοπορίας στην τεχνολογία και πιστοποιεί ότι το ενδιαφέρον και η προσοχή είναι πάντα στραμμένα προς τον καταναλωτή που την εμπιστεύεται εδώ και χρόνια.

Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη καταναλωτικών προϊόντων: 2111984507 (λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα service & στοιχεία επικοινωνίας επισκεφθείτε: http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/

Για τα τελευταία νέα της Lenovo, εγγραφείτε στο Lenovo RSS feeds ή ακολουθήστε τη Lenovo στο Twitter και στο Facebook. Το Υλικό Τύπου είναι διαθέσιμο στο: http://news.lenovo.com/CES2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ