Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η IBM συναντά ξανά την ελληνική startup σκηνή

ibm

Η IBM διοργανώνει για δεύτερη φορά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση για την ελληνική startup σκηνή, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00-19.00 στον πολυχώρο THE HUB EVENTS (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα προγράμματα IBM Global Entrepreneur Program, The Softlayer Catalyst Program και IBM Analytics Starter Program, ενώ οι συμμετέχοντες developers και τεχνολογικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία μιας ελληνικής startup, η οποία αξιοποίησε τις εν λόγω τεχνολογίες και προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκδήλωση οι startupers θα μάθουν πώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε enterprise πελάτες, σε business mentors, σε επιχειρηματικές υπηρεσίες αλλά και εξειδικευμένους τεχνικούς μαζί με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών ΙΒΜ, που θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν και να κλιμακώσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Αναλυτικά, η ατζέντα της εκδήλωσης έχει ως εξής:


16.00 Προσέλευση


16.30 Χαιρετισμός

16.45 Enabling your idea in the cloud: Find out about the IBM Bluemix™ platform

17.15 See how to design, secure publish and manage your APIs on the Cloud

17.45 Coffee break

18.00 Demo: Hands-On Infrastructure services with Softlayer

18.15 We want to team with you: IBM Startup Programs

18.25 Startup Story

18.45 What's next – Interesting new acquisitions and services

18.55 Cocktail & Network

Σε διεθνές επίπεδο, η IBM αναγνωρίζοντας έγκαιρα την αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες, έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, την τεχνική εκπαίδευση και τη δωρεάν πρόσβαση σε υποδομές και λογισμικό στις νέες εταιρείες και στους developers.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το startupper.gr και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ωστόσο για την είσοδό τους σε αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη σχετική φόρμα συμμετοχής https://www-950.ibm.com/events/wwe/grp/grp036.nsf/v17_enrollall?openform&seminar=9C7KA7ES&locale=el_GR


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ