Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Cyta 4U: Και έχεις το σταθερό σου τηλέφωνο παντού!

Τη νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία Cyta 4U, για υψηλής ποιότητας κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις από smartphone και tablet μέσω χρήσης του σταθερού αριθμού Cyta, προσφέρει μόνο η Cyta Ελλάδος στους υφιστάμενους και νέους Πελάτες της.

Η εταιρεία, συνεχίζοντας την καινοτόμο πορεία της, προσφέρει μέσω της ενιαίας πλατφόρμας νέας γενιάς, τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem), μία υπηρεσία πραγματικής σύγκλισης. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η Cyta παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων/βιντεοκλήσεων μέσω φορητών συσκευών (smartphone ή tablet), με χρήση ελληνικού σταθερού αριθμού. Έτσι, ο Πελάτης Cyta 4U αξιοποιεί όλα τα οφέλη και τους Χρόνους Ομιλίας του επιλεγμένου προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας Cyta από τη φορητή συσκευή του. Αντίστοιχα, οι κλήσεις μέσω του Cyta 4U προς Σταθερά και Κινητά Ελλάδος και αντίστροφα πραγματοποιούνται ως εθνικές κλήσεις, είτε ο χρήστης της εφαρμογής βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.  Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι κλήσεις από την υπηρεσία Cyta 4U προς Σταθερά Cyta Ελλάδος καθώς και οι κλήσεις/βιντεοκλήσεις προς το community Cyta 4U, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν.

Προσφορά γνωριμίας
Η Cyta Ελλάδος προσκαλεί τους Πελάτες της να γνωρίσουν την πρωτοποριακή υπηρεσία και τα οφέλη της, προσφέροντάς τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα δωρεάν παγίου για τους δύο πρώτους μήνες. Στη συνέχεια το πάγιο διαμορφώνεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των €3 μηνιαίως.

Η ενεργοποίηση του Cyta 4U γίνεται είτε μέσω της πύλης πελατών my Cyta (υφιστάμενοι Πελάτες) ή τηλεφωνικά στο 13877. Η εγκατάσταση της εφαρμογής, στο smart phone ή tablet είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσα από το App store (συσκευές iOS) ή το  Google play (συσκευές Android). Μοναδική προϋπόθεση για την εγκατάσταση και τη λειτουργία της εφαρμογής είναι η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ