Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Dell προσφέρει μοναδικές επιλογές υπολογιστών All-in-One για τους καταναλωτές στην Ελλάδα

Η Dell παρουσιάζει σήμερα μια σειρά υπολογιστών Αll-in-one για τους καταναλωτές που επιθυμούν όμορφα σχεδιασμένα συστήματα για ανώτερη εμπειρία multimedia και ψυχαγωγία. Οι νέοι υπολογιστές περιλαμβάνουν το Dell XPS One 27, τον μεγαλύτερο Αll-in-one υπολογιστή της Dell και μέρος της οικογένειας κορυφαίων επιδόσεων XPS και τους υπολογιστές Dell Inspiron One 2350 και Dell Inspiron One 2020 Αll-in-one, ιδανικούς για χρήση σε οικιακό περιβάλλον. Οι τρεις υπολογιστές είναι λεπτοί και κομψοί και αντανακλούν την αισθητική του σχεδιασμού της Dell, που διακρίνεται για τη χρήση ποιοτικών υλικών και εκλεπτυσμένης σχεδίασης με στόχο μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας. Την γκάμα All-in-one της Dell συμπληρώνει το μοναδικό Dell XPS 18.

Dell XPS One 27: Εντυπωσιακή απλότητα με πανίσχυρες δυνατότητες δημιουργίας
Το Dell XPS One 27 προσφέρει μια εμπειρία μεγάλης οθόνης touch- από τη διαγώνιο μέχρι την ανάλυση- με μια από τις πιο εντυπωσιακές οθόνες που έχει προσφέρει ποτέ η Dell. Με διαγώνιο 27 ίντσες και εκπληκτική ανάλυση 2560x1440 Quad HD παρέχει ασυναγώνιστη ευκρίνεια και χρώματα. Με λόγο διαστάσεων οθόνης 16:9 WLED wide format προσφέρει ποιοτική απεικόνιση με ευκρίνεια για εργασία, παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφίες. Επίσης, παρέχει μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας, όπως την τεχνολογία Waves MaxxAudio 4 και ηχεία Infinity αλλά και συνθέσεις με προαιρετικές επιλογές σε κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων από την NVIDIA και υποδοχή μονάδας Blu-ray για να εξασφαλίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασκέδασης και multimedia.

Ο πανέμορφος σχεδιασμός εκτείνεται, όμως, και πέρα ​​από την οθόνη του υπολογιστή. Ο συνδυασμός ενός λεπτού, μεταλλικού περιβλήματος σε ασημί χρώμα που εξοικονομεί χώρο, του σχεδιασμού με ένα καλώδιο και της σύνδεσης ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού, εξασφαλίζει στο Dell XPS One 27 τη δυνατότητα να είναι μια όμορφη προσθήκη σε οποιαδήποτε χώρο.

Στο εσωτερικό, περιλαμβάνει επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel με τεχνολογία Intel Turbo Boost, εξισορροπώντας την ταχύτατη επεξεργασία με την αποτελεσματική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας - ακόμη και κατά την εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Με έναν προαιρετικό δίσκο mSATA SSD και την τεχνολογία Intel Smart Response[i], καθώς και έξι θύρες USB 3.0, το Dell XPS One 27 παρέχει μια σημαντική ώθηση απόκρισης στην αρχική εκκίνηση, την επανεκκίνηση από κατάσταση αναμονής λειτουργίας και τη μεταφορά δεδομένων.

Dell XPS 18: Μοναδικό σε μέγεθος, βάρος και επιδόσεις
Tο Dell XPS 18 συνδυάζει ιδανικά τη φορητότητα με την παραγωγικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, ενώ επαναπροσδιορίζει σημαντικά τις δυνατότητες ενός All-In-One υπολογιστή. Το XPS 18 ανοίγει νέες δυνατότητες στην οικογενειακή εμπειρία χρήσης του υπολογιστή σε εφαρμογές πολυμέσων, αλλά και σε gaming, παραμένοντας εξαιρετικά απλό στη χρήση και στη μεταφορά, χάρη στο εκπληκτικά μικρό βάρος του.

Με μια ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων Full HD οθόνη με τεχνολογία capacitive touch και διαγώνιο 18.4 ιντσών, το Dell XPS 18 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού για την προβολή ταινιών στο σαλόνι, για παιχνίδια με όλη την οικογένεια, για προβολή συνταγών μαγειρικής στην κουζίνα ή τη δημιουργία επαγγελματικών παρουσιάσεων σε ένα οικιακό γραφείο.

Το Dell XPS 18 παρέχει πληθώρα από κορυφαία και καινοτόμα στον τομεά του χαρακτηριστικά που  θέτουν νέα πρότυπα για τα συστήματα All-In-One. Με βάρος μόλις  2,2 κιλά [ii], λιγότερο από το μισό των διαθέσιμων εμπορικά συστημάτων All-In-One και σχεδόν διπλάσια αυτονομία μπαταρίας, επιτρέποντας έως και 5 ώρες λειτουργίας [iii], το XPS 18 αποτελεί  τον ιδανικό συνδυασμό φορητότητας και παραγωγικότητας.

Dell Inspiron 2350: Μεγάλη αξία, μικρές απαιτήσεις χώρου
Το Dell Inspiron 2350, η νεότερη προσθήκη στην προϊοντική σειρά της Dell σε υπολογιστές Αll-in-one, είναι ένα Αll-in-one σύστημα με εξαιρετική αισθητική σε πολύ λεπτές γραμμές και πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Με οθόνη Full HD με τεχνολογία capacitive touch 10 σημείων, το Dell Inspiron 23 έχει μια αρθρωτή βάση προσφέροντας μια ιδιαίτερα άνετη αλληλεπίδραση με τα Windows 8.1.

Οι καταναλωτές μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση της οθόνης ανάλογα με την προτίμησή τους, για να έχουν την καλύτερη εμπειρία αφής, ή ακόμα και να την τοποθετήσουν σε οριζόντιο επίπεδο. Ο εύκαμπτος βραχίονας του Inspiron 23 προσαρμόζεται μεταξύ 90 και 180 μοιρών και προσφέρει επιλογή οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησης. Με κλίση της  οθόνης προς τα εμπρός συνήθως διευκολύνεται η εργασία με λογιστικά φύλλα, ενώ προς τα πίσω είναι πιο άνετη η παρακολούθηση βίντεο. Με τοποθέτηση σε οριζόντιο επίπεδο μπορούν να προβληθούν φωτογραφίες και να χρησιμοποιείται ο υπολογιστής από περισσότερους χρήστες, ταυτόχρονα. Ιδανική λύση για ένα γραφείο στο σπίτι ή για το καθιστικό, το Inspiron 2350 παρέχει μια ισχυρή και απολαυστική ολοκληρωμένη εμπειρία, ενώ ταιριάζει όμορφα στη διακόσμηση κάθε οικιακού περιβάλλοντος.

Dell Inspiron 2020: Προσιτή τιμή για ψυχαγωγία και επικοινωνία
Το Dell Inspiron 2020 τοποθετείται με ένα μόνο καλώδιο, εξοικονομώντας χώρο, με στόχο να κάνει τη ζωή του χρήστη του πιο εύκολη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια σε προσιτή τιμή. Το Dell Inspiron One 2020 παρέχει έναν έξυπνο σχεδιασμό με μια οθόνη touch 20 ιντσών HD+, επιτρέποντας στους γονείς και τα παιδιά να μείνουν συνδεδεμένοι και να απολαμβάνουν τα πράγματα που αγαπούν, όπως μουσική, ταινίες και παιχνίδια.

Με μια μονάδα δίσκου DVD καθώς και άφθονο χώρο αποθήκευσης για μουσική, ταινίες και φωτογραφίες, το Dell Inspiron One 2020 αποτελεί μια ελκυστική προσθήκη στο καθιστικό κάθε σύγχρονης κατοικίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ