Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Data Communication: προκαταβολή μισθοδοσίας για τρίτη φορά εντός εξαμήνου

datacom

Οι 110 εργαζόμενοι της Data Communication, εταιρίας πληροφορικής, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της Εταιρίας μας για την πρωτοβουλία της να καταβάλει τη μισθοδοσία του Ιουλίου 2015 και το Επίδομα Αδείας, ένα μήνα πριν την καθορισμένη ημερομηνία καταβολής τους, λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας και το πάγωμα της αγοράς που ζούμε καθημερινά, πρωτοβουλίες στήριξης των εργαζομένων, όπως αυτές της εταιρίας μας, αλλάζουν το κλίμα, εμψυχώνουν και ενδυναμώνουν όλους εμάς, για να προσφέρουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας, τόσο στην εταιρία, όσο και στους πελάτες μας. Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά εντός του έτους που η Data Communication παίρνει την πρωτοβουλία προκαταβολής της μισθοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της, πριν αυτές οι ανάγκες εκδηλωθούν. Η εταιρία είχε προκαταβάλει στις 16 Φεβρουαρίου και στις 17 Ιουνίου τις μισθοδοσίες των αντίστοιχων μηνών.

Η πριν την ώρα εξασφάλιση της μισθοδοσίας του προσωπικού μέσα σε δύσκολους και αβέβαιους καιρούς αποδεικνύει την αφοσίωση της Data Communication στους εργαζομένους της και την ευαισθησία της, όσον αφορά στις ανάγκες τους, καθώς επίσης καταδεικνύει την ισχυρή θέση της εταιρίας στην αγορά και την οικονομική ευρωστία της. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ