Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η SoftOne στην έκθεση School & Office 2015

softone

Η SoftOne Technologies συμμετέχει στην 4η έκθεση School & Office, η οποία θα διεξαχθεί από τις 25 έως και τις 27 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου προμηθευτών ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου.

Η SoftOne θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο B25, παρέχοντας τους αναλυτική ενημέρωση για την πρωτοποριακή έκδοση εμπορικής διαχείρισης Soft1 Open Enterprise Edition.

Η έκδοση Soft1 Open Enterprise καλύπτει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης λιανικής πώλησης ειδών χαρτοπωλείου, σχολικών, ειδών γραφής, αξεσουάρ και αναλωσίμων, βοηθώντας τη να αναβαθμίσει τη λειτουργία της και να βελτιώσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές δυνατότητες της μηχανογράφησης Soft1, παρακολουθώντας σε live demo την ολοκληρωμένη διαχείριση ενός βιβλιοχαρτοπωλείου. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της SoftOne θα βρίσκονται στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών για το σύνολο των business λύσεων της εταιρείας και των δυνατοτήτων μηχανογραφικής υποστήριξης που αυτές προσφέρουν στις επιχειρήσεις του κλάδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ