Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Sony σάς χαρίζει κινηματογραφικό ήχο που γεμίζει το χώρο

sony

Είτε αγαπάτε με πάθος τον κινηματογράφο, είτε λατρεύετε τη μουσική, τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας σας θα ζωντανέψουν χάρη στις ολοκαίνουργιες μπάρες ηχείων και τη βάση τηλεόρασης με ηχεία της Sony, που τα χαρακτηρίζουν η ισχυρή πολυκάναλη ώθηση και το στυλ.

Μπάρες ηχείων HT-CT380 Η κομψή και λεπτή μπάρα ηχείων HT-CT380 είναι ιδανική για τηλεοράσεις με μέγεθος οθόνης έως 46” και μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ράφι. Προσφέρει 300W ισχυρού ήχου surround 2,1 καναλιών, με τεχνολογία S-Force PRO Front Surround που σας εξασφαλίζει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Περιλαμβάνει, ακόμη, ένα μικρό ασύρματο subwoofer, που μπορεί να τοποθετηθεί όπου σας εξυπηρετεί για να απολαμβάνετε καθαρά, ικανοποιητικά μπάσα.

Διαθέτει τεχνολογία One-touch listening μέσω NFC και Bluetooth®, και μπορείτε να τη χειρίζεστε από το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εφαρμογή SongPal.

Βάση τηλεόρασης με ηχεία HT-XT100
Η βάση τηλεόρασης με ηχεία HT-XT100 έρχεται να προσθέσει επιπλέον ζωντάνια στις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθείτε με 80W ισχυρού ήχου 2,1 καναλιών και μπάσα που μπορείτε να ρυθμίζετε από το ενσωματωμένο subwoofer. Μήπως ακούτε μετά βίας ό,τι λένε στην οθόνη; Τότε, αγγίξτε το κουμπί Voice και ο διάλογος θα γίνει αμέσως πιο καθαρός. Κάντε streaming μουσικής από το smartphone σας με NFC και Bluetooth®, ή εισάγετε μια μονάδα οδήγησης USB με μνήμη και ακούστε τις αγαπημένες σας μελωδίες.

Επιπλέον, στη σειρά οικιακού κινηματογράφου της Sony έρχονται να προστεθούν οι μπάρες ηχείων HT-CT180 και HT-CT80. Όλες αυτές οι συσκευές προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και είναι εύχρηστες παρέχοντας συνδεσιμότητα με Bluetooth® και NFC. Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά του οικιακού κινηματογράφου της Sony με τις μπάρες ηχείων και τη βάση τηλεόρασης με ηχεία διατίθενται στη αγορά από την Άνοιξη του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ