Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Prosvasis: Η νέα λύση μισθοδοσίας του PBS ONE οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών γραφείων

prosvasis

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SoftOne, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τη νέα εφαρμογή μισθοδοσίας που ενσωματώνεται στη σουίτα PBS ONE, σε περισσότερους από 2.500 λογιστές και φοροτεχνικούς. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές δυνατότητες αλλά και τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα εφαρμογή στα λογιστικά γραφεία.

Με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καθώς και ισχυρές δυνατότητες παραμετροποίησης των λειτουργιών του, η λύση PBS Μισθοδοσία παρέχει μία σειρά από αυτοματισμούς που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε χρήστη, όπως ενδεικτικά:

  • Η εύκολη καταχώρηση εργαζομένου.
  • Το εύχρηστο ημερολόγιο εργασίας.
  • Η έμφαση στην πολυεταιρικότητα με μαζικές ροές εργασιών και άμεση πληροφόρηση για το σύνολο των εταιρειών του λογιστικού γραφείου.

Παράλληλα, η λύση «PBS Μισθοδοσία» ενημερώνεται άμεσα με νέα στοιχεία και μεταβολές, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο -και σε διαρκή βάση- τις σχετικές διατάξεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται αυτοματοποιημένη σύνδεση με τους ιστότοπους των ΕΡΓΑΝΗ, ΕΦΚΑ, TAXIS, ΥΕΚΑ για τη διαβίβαση των απαιτούμενων αρχείων, διευκολύνοντας τους χρήστες στην εκπλήρωση των καθημερινών τους υποχρεώσεων.

Η ενσωμάτωση της μισθοδοσίας στη λογιστική σουίτα PBS ONE, διασφαλίζει ενιαία πληροφόρηση για το σύνολο των λογιστικών εργασιών που αφορούν τους πελάτες ενός λογιστικού γραφείου, θέτοντας τέλος σε χρονοβόρες ενημερώσεις συστημάτων όπως αυτή της Λογιστικής και των Εσοδών-Εξόδων από τη μισθοδοσία ή αυτής των Εντύπων.

H λογιστική σουίτα PBS ONE αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή της αγοράς που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ενός λογιστικού γραφείου (Φορολογία Φυσικών-Νομικών προσώπων, Μαζική Ενημέρωση πελατών, Διαχείριση εντύπων, Έσοδα-Έξοδα, Γενική Λογιστική, Πάγια, Μισθοδοσία) μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ