Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Επιτυχημένες Πιλοτικές Δοκιμές για το WiBAS™ G5 από Παρόχους Υπηρεσιών 5G του Εξωτερικού

intracomtel

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση σειράς δοκιμών, τόσο σε εργαστήρια όσο και στο πεδίο, του ραδιοσυστήματος WiBAS™ G5 από παρόχους υπηρεσιών 5G στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αξιοποιώντας το φάσμα τους στις συχνότητες των 24GHz, 26GHz και 28GHz.

Συγκεκριμένα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η εταιρεία πραγματοποίησε πέντε επιτυχημένες δοκιμές του συστήματος WiBAS™ G5 το οποίο επέδειξε εξαιρετική απόδοση. Έχοντας περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμές, το WiBAS™ G5 επιβεβαίωσε την ικανότητά του να παρέχει σε συνδρομητές ταχύτητες εκατοντάδων Mbps σε εμβέλεια άνω των 5 χιλιομέτρων.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τις συμμετέχουσες εταιρείες για την ευκαιρία που μας έδωσαν να αποδείξουμε έμπρακτα την υψηλή απόδοση του συστήματος WiBAS™ G5 το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συνδεσιμότητα σε οικιακούς και εταιρικούς χρήστες σε ημιαστικές και αγροτικές περιοχές. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, η οποία αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς WiBAS™, έχει αναβαθμιστεί με έξυπνο λογισμικό στον κόμβο και στα τερματικά των συνδρομητών. Ως εκ τούτου, τα ράδια μπορούν να λειτουργούν δίπλα-δίπλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια».

Η ασύρματη πολυσημειακή λύση WiBAS™ της Intracom Telecom έχει επιλεγεί και αντικαταστήσει άλλες τεχνολογίες ευρυζωνικής πρόσβασης, όπως την οπτική ίνα και τον χαλκό, σε Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι πιο πρόσφατες και επιτυχημένες εγκαταστάσεις δικτύων ασύρματης πρόσβασης έχουν υλοποιηθεί από την εταιρεία για λογαριασμό κορυφαίων τηλεπικοινωνιακών παρόχων και παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) σε Ιταλία, Ισπανία, Ινδονησία, Νιγηρία και Νότια Αφρική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ