Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Intracom Telecom: Δυναμική Είσοδος στην Καναδική Αγορά

intracomtel

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε ότι δύο από τις κορυφαίες ασύρματες λύσεις της, WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+, που λειτουργούν στη συχνότητα των 24 GHz, έλαβαν πιστοποίηση από το Υπουργείο Καινοτομίας, Επιστήμης και Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά (ISED). Επιπλέον, το ραδιοσύστημα E-Band UltraLink™-GX80, το οποίο είναι ιδανικό για εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων όπου απαιτείται πολύ υψηλή χωρητικότητα – τύπου οπτικών ινών – έως και 10 Gbit/s διεπαφή, κρίθηκε συμβατό με τις προδιαγραφές της Καναδικής αρχής.

«Η αναγνώριση από το ISED πιστοποιεί ότι το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε αγοράς παγκοσμίως. Έχουμε ξεκινήσει πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας WiBAS™G5 των 24 GHz σε ενδιαφερόμενο πελάτη, καθώς ο Καναδάς είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για δοκιμές ημιαστικών και αγροτικών FWA δικτύων. Τα WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+ και UltraLink™-GX80 της Intracom Telecom, τα οποία είναι σύμφωνα, πλήρως, με τις απαιτήσεις του ISED, θα συμβάλουν στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας της χώρας και θα παρέχουν χωρητικότητες πολλαπλών Gbps», σχολίασε ο κ. Δημήτρης Παντελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στην Intracom Telecom.

Το UltraLink™-GX80 είναι ένα υπερσύγχρονο ραδιοσύστημα που λειτουργεί στη ζώνη E-Band, και το οποίο προσφέρει 10 Gbit/s ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις για μεταφορά δεδομένων στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G+ και 5G.

Ο πολυσημειακός (PtMP) σταθμός βάσης WiBAS™ G5 evo-BS λειτουργεί στη συχνότητα των 24 GHz, ενώ το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί παράλληλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια.

Το WiBAS™ G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό, κατάλληλο για όσους παρόχους θέλουν να προσφέρουν άμεσα στους συνδρομητές τους υπερυψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες, και είναι εντυπωσιακά ευέλικτος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) και Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) στη συχνότητα των 24 GHz.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ