Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Οι καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας της Ηuawei στην υπηρεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ

huawei728

Η Huawei στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), στον οποίο είναι μέλος, παρέδωσε στον ΣΕΠΕ την All-in-One διαδραστική πλατφόρμα ευφυούς συνεργασίας Ideahub.

Μέσω του IdeaHub η Huawei, δίνει τη δυνατότητα στον ΣΕΠΕ να χρησιμοποιεί καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που ενισχύουν την παραγωγικότητα εύκολα και φυσικά, επιτρέπουν την προσωπική αλληλεπίδραση και βελτιώνουν τις συνθήκες συνεργασίας των μελών του ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Με την  έξυπνη All-in-One διαδραστική πλατφόρμα IdeaHub μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και η ευελιξία στην εξ’ αποστάσεως συνεργασία. Επίσης το IdeaHub μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει έναν επαγγελματικό εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης με μια συσκευή, αφού ενσωματώνει λειτουργίες, όπως υψηλής ανάλυσης (full 1080p HD) συνδιαλέξεις με κοινή χρήση περιεχομένου 4K (π.χ. βίντεο) για καλύτερη εμπειρία χρήστη και ασύρματη κοινή χρήση, διαδραστικό whiteboard, έξυπνη γραφή, ομαδική εργασία και τηλεδιάσκεψη, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση μεταξύ τοπικών και εξ’ αποστάσεως χρηστών.

Το IdeaHub προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο και παρέχει τρία μοναδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες που αναζητούν ένα υπερσύγχρονο έξυπνο χώρο εργασίας για διαφορετικά σενάρια:

• ανοιχτό οικοσύστημα για cloud video conferencing

• καινοτόμο και απλό σχεδιασμό προϊόντων αντί για παραδοσιακό περίπλοκο hardware

• ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Η κα Τόνια Πέτροβιτς, Senior Public Relations Manager της Huawei, δήλωσε: «Το όραμα της Huawei είναι να φέρει την ψηφιοποίηση σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό, για ένα πλήρως συνδεδεμένο, «έξυπνο» κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και η παροχή ευφυών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες του αύριο. Η ενσωμάτωση στοιχείων όπως τεχνολογία 4K & AI δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της εξ’ αποστάσεως εργασίας και συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ