Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το Soft1 Series 5 στη BED & BATH

softone

H BED & BATH, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λευκών ειδών και επίπλων με πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά και το εξωτερικό, προχώρησε στην υλοποίηση της λύσης ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της καθημερινής της λειτουργίας της.


Η εγκατάσταση του Soft1 Series 5 ενοποιεί την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα, καθώς επίσης τη διαχείριση CRM και του e-Shop της BED & BATH σε μία ενιαία πλατφόρμα ERP, η οποία επιτυγχάνει την αυτοματοποίηση πλήθους καθημερινών χρονοβόρων διαδικασιών, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.


Ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη ενότητα Soft1 Retail Pro, το Soft1 Series 5 διασφαλίζει την ομαλή και αποδοτική λειτουργία των φυσικών καταστημάτων της επιχείρησης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της. Με σύγχρονη οθόνη αφής και προηγμένα χαρακτηριστικά, απλοποιεί τη διαχείριση του ταμείου και προσφέρει ταχύτητα συναλλαγών, υποστηρίζοντας αποδοτικά μια σειρά εργασιών λιανικής που εκτείνονται από τη διαχείριση προκαταβολών και την παρακολούθηση και έγκριση παραγγελιών, έως τη διαχείριση ειδικών ερωτηματολογίων.


Σε πλήρη διασύνδεση με το e-Shop της BED & BATH, το Soft1 βοηθάει την εταιρεία να διεκπεραιώνει εύκολα και γρήγορα όλες τις διαδικασίες λήψης, καταχώρησης, τιμολόγησης και δρομολόγησης των online παραγγελιών (συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης και του ελέγχου απόδοσης αντικαταβολών), απευθείας μέσα από το περιβάλλον της κεντρικής μηχανογράφησης.


Εναρμονισμένο πλήρως με τη νέα νομοθεσία, το Soft1 διασφαλίζει τη real-time διασύνδεση της επιχείρησης με την ΑΑΔΕ, αυτοματοποιώντας πλήρως το σύνολο των ενεργειών που σχετίζονται με την υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA. Ταυτόχρονα, τα ισχυρά εργαλεία οικονομικής διαχείρισης της λύσης, παρέχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης τόσο των δαπανών ανά κέντρο κόστους, όσο και των royalties των προμηθευτών από οίκους του εξωτερικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ