Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Samsung πραγματοποίησε workshop για εταιρείες logistics, παρουσιάζοντας τη λειτουργία Knox Capture

samsung

Η Samsung Electronics Hellas, στο πλαίσιο δράσεων για την ανάδειξη επαγγελματικών λύσεων και με στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών της, διοργάνωσε workshop για εταιρείες με δραστηριότητα στον τομέα των logistics. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Samsung B2B Showroom, ένα ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας, στα γραφεία της GLOBALSAT.


Κατά τη διάρκεια του workshop, εκπρόσωποι των εταιρειών που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες σκαναρίσματος των επαγγελματικών ανθεκτικών συσκευών Samsung, μέσω του Knox Capture, καθώς και τη δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης των συσκευών, σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό της KOAMTAC.

Με την υποστήριξη του ασφαλούς οικοσυστήματος Knox, το Knox Capture της Samsung αποτελεί μια εύχρηστη λύση, που προσφέρει ταχύτερη, ασφαλέστερη και ευκολότερη σάρωση barcode για επαγγελματικές εφαρμογές, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η συνολική λύση είναι διαθέσιμη για όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες στο Samsung B2B Showroom στα γραφεία της GLOBALSAT, επίσημου διανομέα Β2Β Λύσεων της Samsung Electronics Hellas.               

Η Samsung παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων και προηγμένων τεχνολογικά, επαγγελματικών λύσεων για τους εταιρικούς πελάτες της, φροντίζοντας για την αύξηση της παραγωγικότητας και της λειτουργικής απόδοσης των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Knox Capture της Samsung, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.samsungknox.com/en/solutions/it-solutions/knox-capture.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ