Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέα επικεφαλής Marketing & Operations για τη Microsoft Ελλάδας Κύπρου και Μάλτας, η Χριστίνα Λειμόνη

microsoft

Η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει ότι η κ. Χριστίνα Λειμόνη αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Marketing & Operations για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Με την προσθήκη μια νέας αλλά και ταυτόχρονα έμπειρης στον τομέα της τεχνολογίας γυναίκας ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρίας για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα.  

Από χθες, 15 Ιουνίου, η  κα. Χριστίνα Λειμόνη ανέλαβε τo νευραλγικό ρόλο της Διευθύντριας Marketing & Operations για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα - μια θέση που μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατείχε ο κ. Βαγγέλης Μόρφης, που μετακινήθηκε πρόσφατα σε περιφερειακό ρόλο στη Microsoft Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

Η κα. Λειμόνη θα συμβάλλει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και τη στρατηγική για την ανάπτυξη του Cloud για τη Microsoft στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Στη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου έχει ασχοληθεί ενεργά με την διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και στην Microsoft, καλλιεργώντας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την εταιρική κουλτούρα σε αυτά τα πεδία.

Πριν από τη Microsoft, η κα. Λειμόνη κατείχε ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε εταιρείες όπως η Google, η Canon και η Vodafone σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει αποκτήσει βαθιά εμπειρία στη στρατηγική πωλήσεων, στο μάρκετινγκ και στο μάνατζμεντ. Η κα. Λειμόνη κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent.

Η επιλογή της να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εργαστεί στη Microsoft είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στην χώρα, που δημιουργεί πλέον τις κατάλληλες συνθήκες για να υποδεχθεί στελέχη με μεγάλη εμπειρία που θα εργαστούν σε ένα καινοτόμο και δημιουργικό περιβάλλον.  Καλωσορίζοντάς την, ο CEO της εταιρίας για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα, κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το να προσελκύουμε ταλέντα πίσω στην Ελλάδα, όπως είναι η Χριστίνα Λειμόνη. Η εμπειρία της, οι γνώσεις,  η δυναμική και η οπτική που φέρνει θα ενισχύσουν την ομάδα μας και το ευρύτερο οικοσύστημά μας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή  που η Microsoft στην Ελλάδα μεγαλώνει, επενδύει όλο και περισσότερο και είναι δυναμικά παρούσα στις προσπάθειες μετασχηματισμού κάθε τομέα της οικονομίας και κοινωνίας. Την καλωσορίζουμε, στην εταιρία αλλά και στη χώρα μας!» 

Από την πλευρά της η  Χριστίνα Λειμόνη δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε μια τόσο πολυσελλεκτική και ταλαντούχα ομάδα. Η Microsoft υποστηρίζει με συνέπεια και σταθερά τις επιχειρήσεις και τους χρήστες της με καινοτόμες και αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που θα συνδράμω και θα υποστηρίξω την ανάπτυξη των τριών χωρών της ευθύνης μου και των επιχειρήσεων  στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ