Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Πασχαλινός διαγωνισμός φωτογραφίας «My Easter with Galaxy» για τα μέλη του Samsung Community Greece

samsung

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τα μέλη του Samsung Community Greece να συμμετάσχουν στον Πασχαλινό διαγωνισμό φωτογραφίας «My Easter with Galaxy», διεκδικώντας το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας και ένα  smartphone Samsung Galaxy A52.

Από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2021, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από τις ημέρες του Πάσχα, όπως αυτά αποτυπώνονται μέσα από τη Galaxy συσκευή τους. Στη συνέχεια, αφού συνδεθούν στο Samsung λογαριασμό τους, μπορούν να ανεβάσουν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Samsung Community Greece όσες φωτογραφίες θέλουν από τις Πασχαλινές τους στιγμές, προσθέτοντας τον τίτλο του διαγωνισμού στην ονομασία της φωτογραφίας και το όνομα της συσκευής τους με την οποία πήραν τη φωτογραφία με hashtag (#). Στη συνέχεια, τα μέλη του Samsung Community θα ψηφίσουν τη φωτογραφία που ξεχώρισαν και θα αναδείξουν το νικητή, ο οποίος θα λάβει ως έπαθλο το καινούριο smartphone Samsung Galaxy A52.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και τις  προϋποθέσεις συμμετοχής.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ