Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Οργανωτικές αλλαγές στην Space Hellas

spacehellas

Η Space Hellas προχωρά σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στο πλαίσιο της πρόσφατης εξαγοράς της SingularLogic και σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για επιτάχυνση του επιχειρηματικού της μετασχηματισμού, με την εφαρμογή νέων, ευέλικτων μοντέλων λειτουργίας.

Ο Δημήτρης Μπακάκος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Integration της SingularLogic, έπειτα από 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της Space Hellas. O Δημήτρης Μπακάκος διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, για περισσότερο από 33 χρόνια.

Η Γενική Εμπορική Διεύθυνση της Space Hellas, μετασχηματίζεται και δημιουργούνται δύο νέες Γενικές Διευθύνσεις, η Γενική Διεύθυνση Sales & System Integration και η Γενική Διεύθυνση Τechnology & Customer Operations.

O Γιάννης Αναστασάκος, Διευθυντής Έργων της Space Hellas, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Sales & System Integration στη νεοϊδρυθείσα Γενική Διεύθυνση, όπου υπάγονται ενοποιημένες οι μέχρι πρότινος εμπορικές Διευθύνσεις, Πωλήσεων και Έργων, σχηματίζοντας τη νέα Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας, καθώς και η Διεύθυνση Integration Services που ενοποιεί τους τομείς Project Management και Engineering. Καθήκοντα Διευθυντή στη νέα Διεύθυνση Integration Services, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Προϊστάμενος Τομέα Διαχείρισης Έργων, Νίκος Γκορίλας.

Ο Γιάννης Χατζησταυρόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής της Space Hellas, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Technology & Customer Operations στη νεοϊδρυθείσα Γενική Διεύθυνση, όπου υπάγονται δύο νέες Διευθύνσεις. Η Διεύθυνση Τεχνολογίας, στην οποία καθήκοντα Διευθυντή αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Μήτσιος, έχοντας ταυτόχρονα και τον ρόλο του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Technology & Customer Operations. Και η Διεύθυνση Customer Operations, Διευθύντρια της οποίας αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα Yποδιευθύντρια της Τεχνικής Διεύθυνσης, Μαρία Πικραμένου.

Οι νέες Γενικές Διευθύνσεις, Sales & System Integration και Technology & Customer Operations, όπως και όλες οι προϊοντικές Διευθύνσεις, θα συνεχίσουν να αναφέρονται απευθείας στο CEO της εταιρείας Δρ. Ιωάννη Μερτζάνη, σύμφωνα με τον οποίο:

“Οι νέες δομικές αλλαγές της Space Hellas ενισχύουν την οργάνωση της εταιρείας και δημιουργούν μια ακόμα πιο δυναμική και περισσότερο ευέλικτη δομή λειτουργίας που έχει στόχο τη μέγιστη ανταπόκριση της εταιρείας στα μεγάλα και πολύπλοκα έργα. Η νέα οργάνωση σχεδιάστηκε, ώστε να ενισχύσει δυναμικά τις Διευθύνσεις της εταιρείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και να δημιουργήσει ένα εύρυθμο μοντέλο λειτουργίας, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και στις μελλοντικές της ανάγκες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ