Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το Pharmacy295 κάνει πράξη τον ψηφιακό του μετασχηματισμό με το Soft1 Cloud ERP Series 5

softone

Την πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) επέλεξε το Pharmacy295 για τον εκσυγχρονισμό της καθημερινής λειτουργίας και την ευέλικτη διαχείριση του αυξανόμενου όγκου παραγγελιών του μεγαλύτερου online φαρμακείου της ελληνικής αγοράς.


Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP Series 5 υλοποιήθηκε από την CloudOn, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, ενοποιώντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα του Pharmacy295 σε ένα ενιαίο σύστημα με ισχυρές λύσεις αυτοματοποίησης, που εγγυώνται την ταχύτερη ροή των καθημερινών εργασιών, χωρίς λάθη και καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες cloud τεχνολογίες, το Soft1 Cloud ERP Series 5 διασφαλίζει την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση της μηχανογράφησης από τα στελέχη της Pharmacy295 από οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Τα προηγμένα web services και πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων της πλατφόρμας, επιτυγχάνουν το συγχρονισμό της με το Pharmacy295, υποστηρίζοντας πλήρως την αυτοματοποιημένη διεκπεραίωση όλων των λειτουργιών του e-shop μέσα από τo Soft1 Cloud ERP Series 5. Από τη δημιουργία περιεχομένου και την ενημέρωση των αποθεμάτων των ειδών έως τη λήψη, καταχώρηση, τιμολόγηση και δρομολόγηση των παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένων της έκδοσης των vouchers για την αποστολή δεμάτων, του ελέγχου της απόδοσης αντικαταβολών από τις εταιρείες courier και την καταχώρηση των σχετικών παραστατικών είσπραξης.


Συνεργαζόμενη απρόσκοπτα με τρίτες εφαρμογές και προγράμματα, η λύση υποστηρίζει πλήρως την κάλυψη όλων των ιδιαίτερων απαιτήσεων λειτουργίας του φαρμακείου που σχετίζονται με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων. Την ίδια στιγμή, και σε πλήρη διασύνδεση με συνεργαζόμενες 3PL φαρμακαποθήκες, αυτοματοποιεί τη λήψη και καταχώρηση παραστατικών προμηθειών, ελέγχοντας παράλληλα τη διαδικασία παραλαβής των ειδών.


Στα οφέλη της ενοποιημένης λειτουργίας των συστημάτων, στάθηκε ο κ. Ηλίας Μακρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Pharmacy295: «H διασύνδεση και η απευθείας επικοινωνία του Soft1 με το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, προσφέρει μείωση κόστους, αποφυγή διπλών, χρονοβόρων κινήσεων και καταχωρήσεων αλλά και λαθών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ταχύτερη καθημερινή μας λειτουργία και κατ’ επέκταση την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ