Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H Samsung παρουσιάζει πέντε νέες Galaxy συσκευές για ακόμη περισσότερες δυνατότητες εργασίας και ψυχαγωγίας

samsung

Σήμερα, η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τη νέα σειρά πανίσχυρων συσκευών κινητής στο πρώτο της virtual Galaxy Unpacked, που μεταδόθηκε ζωντανά από την Κορέα. Πέντε νέες συσκευές προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του event, που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους ώστε να δώσουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λειτουργούν σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο: τα Galaxy Note20 και Galaxy Note20 Ultra, οι πιο ισχυρές συσκευές της σειράς Note μέχρι στιγμής, τα ευέλικτα tablets Galaxy Tab S7 και S7+, για αυξημένη παραγωγικότητα και δημιουργικότητα, το premium smartwatch Galaxy Watch3, με εξελιγμένες λειτουργίες ευεξίας, τα στιλάτα και εργονομικά ακουστικά Galaxy Buds Live, με κορυφαία ποιότητα ήχου και το Galaxy Z Fold2, το νέας γενιάς αναδιπλούμενο smartphone με ενισχυμένες βελτιστοποιήσεις.


«Σήμερα βασιζόμαστε στην τεχνολογία περισσότερο από ποτέ, αφού μας βοηθά να παραμείνουμε συνδεδεμένοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε διεθνώς», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Η τεχνολογία πρέπει να απλοποιεί τη ζωή μας, όχι να την περιπλέκει. Για αυτόν το λόγο, δημιουργήσαμε πέντε νέες, πανίσχυρες συσκευές. Όταν λειτουργούν ανεξάρτητα, οι συσκευές αυτές είναι ισχυρά εργαλεία που προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες στην επαγγελματική και προσωπική ζωή των χρηστών. Όταν συνδυάζονται μεταξύ τους, ως μέρος του οικοσυστήματος Galaxy, οι συσκευές αυτές συνεργάζονται άψογα για να βοηθήσουν τους χρήστες να επικεντρωθούν σε όσα εκείνοι θεωρούν σημαντικά».


Σειρά Galaxy Note20

Η σειρά Galaxy Note20, η πιο ισχυρή σειρά Note μέχρι στιγμής, είναι μία «υπερδύναμη» παραγωγικότητας, που λειτουργεί σαν υπολογιστής, ενώ παράλληλα προσφέρει εμπειρία gaming επαγγελματικού επιπέδου. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Galaxy Note20 Ultra, σχεδιασμένο ειδικά για τους φίλους της σειράς Note που απαιτούν τα μέγιστα όσον αφορά την ισχύ και την παραγωγικότητα, και το Galaxy Note20, για χρήστες Note που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. Και οι δύο συσκευές έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την αποδοτικότητα, ώστε οι χρήστες να εξοικονομούν χρόνο στη ζωή τους για να μπορούν να κάνουν αυτά που αγαπούν.


Ακόμη περισσότερες δυνατότητες παραγωγικότητας στην εργασία

Πλέον, οι καταναλωτές απαιτούν ευέλικτες συσκευές που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Η σειρά Galaxy Note20 προάγει την παραγωγικότητα σε επόμενο επίπεδο, καθώς επιτρέπει την ολοκλήρωση περισσότερων εργασιών, οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε. Τώρα, στη σειρά Galaxy Note20, το νέο S Pen και το Samsung Notes έχουν εξελιχθεί για να παρέχουν μια ακόμα πιο ισχυρή εμπειρία ενώ επεκτείνονται στα Tab S7 και Tab S7+, για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Ακόμα, η ενδυνάμωση της μακροχρόνιας συνεργασίας με τη Microsoft, εγγυάται την απρόσκοπτη συνεργασία του Galaxy Note20 με ένα Windows PC.

  • Προηγμένο S Pen: Το βελτιωμένο S Pen της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γραφής στους πιστούς φίλους της σειράς, καθώς και σε χρήστες που το multitasking είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, βοηθώντας τους να καταγράφουν τις ιδέες τους, ανά πάσα στιγμή. Η σειρά Galaxy Note20 έχει μεγαλύτερη ακρίβεια[1] από ποτέ, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη απόδοση και απόκριση. Οι πέντε νέες λειτουργίες «Anywhere Actions» του S Pen διευκολύνουν την πλοήγηση, ανεξαρτήτως της εφαρμογής που χρησιμοποιείται. Για παράδειγμα, η επιστροφή στην αρχική οθόνη επιτυγχάνεται με μια απλή χειρονομία στον αέρα και προς τα πάνω με το S Pen, κρατώντας πατημένο το κουμπί στο μέσο του Pen.
  • Βελτιστοποιημένo Samsung Notes για μεγαλύτερη ευελιξία και χρηστικότητα: Ο σύγχρονος καταναλωτής έχει ανάγκη από εργαλεία που θα τον βοηθούν να εργάζεται οπουδήποτε, οποτεδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή. Τo Samsung Notes διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και συγχρονισμού, βοηθώντας τους χρήστες να καταγράφουν, να επεξεργάζονται και να διαμοιράζονται τις ιδέες τους μέσω smartphone, tablet ή PC. Το Samsung Notes πλέον διορθώνει αυτόματα τη χειρόγραφη σημείωση σε οριζόντια θέση ώστε να γίνεται πιο ευανάγνωστη. Η εργασία εν κινήσει διευκολύνεται με την επεξεργασία, το σχολιασμό και τις επισημάνσεις σε PDF αρχεία μέσω του Samsung Notes, με τη χρήση της νέας επιλογής εγγραφής ήχου κατά τη διάρκεια σημειώσεων και τη σύνδεση του ηχητικού αποσπάσματος με συγκεκριμένες λέξεις, με ένα μόνο άγγιγμα. Επιπλέον, η νέα διαισθητική διαχείριση φακέλων βοηθά στην οργάνωση και διευκολύνει την εύρεση κατά την αναζήτηση. 
  • Εξυπνότερη εργασία σε διαφορετικές συσκευές: Με την αναβαθμισμένη λειτουργία «Σύνδεση σε Windows»[2], διευκολύνεται η πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone απευθείας από ένα Windows 10 PC. Έτσι, απλά και εύκολα, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μηνύματα, να διαχειρίζονται ειδοποιήσεις, να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες τους και να δέχονται κλήσεις σε ένα Windows 10 PC. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συντομεύσεις στο Taskbar ή στο Μενού Έναρξης, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο από την αναζήτηση αγαπημένων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και Γκαλερί στο κινητό τους. Αργότερα μέσα στο έτος, θα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών εφαρμογών από PC. Επίσης, όλα τα οικοσυστήματα παραγωγικότητας είναι συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές, κάθε φορά που το Samsung Notes συγχρονίζεται με το Microsoft OneNote και το Outlook[3], και τα Reminders συγχρονίζονται με τα Microsoft Outlook, To Do και Teams[4] , θέτοντας τα πάντα στη διάθεση των χρηστών, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

Ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας

Η Samsung αξιοποιεί τη συνεργασία της με τη Microsoft και για την ψυχαγωγική πλευρά της σειράς Galaxy Note20, οδηγώντας το παιχνίδι από κινητό σε νέα επίπεδα. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την πιο ισχυρή εμπειρία mobile gaming που έχει σχεδιάσει ποτέ η Samsung για smartphone, με δυνατότητα για παιχνίδι επαγγελματικού επιπέδου, από οπουδήποτε. Η σειρά Galaxy Note20 ενσωματώνει επαγγελματικά εργαλεία για την αποτύπωση εκπληκτικών φωτογραφιών και τη δημιουργία κινηματογραφικών βίντεο, ενώ προσφέρει προηγμένη εμπειρία multitasking.

  • Δημοφιλή παιχνίδια Xbox στη σειρά Galaxy Note20: Ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες μπορούν να παίξουν περισσότερα από 100 Xbox παιχνίδια από τη τηλέφωνο ή το tablet τους, απευθείας από το cloud (beta) με το Xbox Game Pass Ultimate, μεταξύ των οποίων τα Minecraft Dungeons και Gears 5[5]. Η εμπειρία gaming στη σειρά Galaxy Note20 αναβαθμίζεται περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας ΑΙ game booster και της βελτιστοποίηση απόκρισης ήχου μέσω Bluetooth, καθώς και της απόκρισης αγγίγματος στα 240Hz στο Galaxy Note20 Ultra. Επιπλέον, με μια μεγάλη καθηλωτική οθόνη και χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή μέχρι στιγμής σε Galaxy, η σειρά Galaxy Note20 είναι ένας ολοκληρωμένος εξοπλισμός για gaming επαγγελματικού επιπέδου, που χωράει σε μια τσέπη.
  • Βιντεοσκόπηση κινηματογραφικού επιπέδου: Με αναλογία εικόνας 21:9 και εγγραφή στα 24fps, η 8Κ κάμερα της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει πρόσβαση σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και εμπειρία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Η πανίσχυρη λειτουργία Pro Video ενσωματώνει επαγγελματικές λειτουργίες εστίασης, ήχου, έκθεσης, ταχύτητας zoom, και λήψη 120fps σε ανάλυση FHD, για βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου και προσαρμογής της κατεύθυνσης των μικροφώνων του Galaxy Note20 για τις περιπτώσεις που χρειάζεται πιο ευκρινής ήχος. Σε συνδυασμό με τα Galaxy Buds Live, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν κρυστάλλινο ήχο, ανεξαρτήτως από τον περιβάλλοντα θόρυβο[6].
  • Αποτελεσματικό Multitasking με το προηγμένο Samsung DeX: Για πρώτη φορά στο Samsung DeX[7], δίνεται η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης των συσκευών της σειράς Galaxy Note20 σε Smart TV, όταν υπάρχει ανάγκη για προβολή σε μεγαλύτερη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν δύο οθόνες παράλληλα, για να μπορούν να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους στο Galaxy Note20, ενώ παρακολουθούν ένα βίντεο σε μια Smart TV.

Κληρονομιά Galaxy, ισχύς και απόδοση

Το Galaxy Note έχει παγιώσει τη θέση του ως ένα απόλυτα ισχυρό smartphone με υπέρτατες επιδόσεις. Συνεχίζοντας την κληρονομιά, η σειρά Galaxy Note20 είναι η πιο ισχυρή σειρά Note μέχρι στιγμής, προσφέροντας στους καταναλωτές όλα εκείνα που γνωρίζουν, αγαπούν και αναμένουν από ένα Galaxy.  


Η σειρά Galaxy Note20 ενσωματώνει τον ταχύτερο επεξεργαστή από όλες τις Galaxy συσκευές. Με τεχνολογία αιχμής, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία κινητής στην κατηγορία, κρατώντας αναλλοίωτο το εικονικό design. Τόσο το Galaxy Note20 όσο και το Note20 Ultra κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε Mystic χρώματα- ξεχωριστές, νέες αποχρώσεις σε απαλούς, ουδέτερους τόνους, και ειδική υφή για λιγότερα σημάδια από τα δακτυλικά αποτυπώματα και μουτζούρες.  


Για πρώτη φορά στη σειρά Note, το Galaxy Note20 Ultra διαθέτει τη φωτεινή Dynamic AMOLED 2X οθόνη και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, παρέχοντας ομαλή εικόνα στην καλύτερη μέχρι στιγμής οθόνη της Samsung, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στο περιεχόμενο που προβάλλεται, για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει ευφυή μπαταρία μεγάλης διάρκειας[8] και δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης που εξασφαλίζει φόρτιση περισσότερο από 50% σε 30 μόνο λεπτά[9]


Ο ηγετικός ρόλος της Samsung στο 5G παρέχει ισχύ επομένου επιπέδου στους χρήστες, για να τους βοηθήσει να κάνουν όσα αγαπούν χάρη στο 5G[10]. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την εξαιρετική ταχύτητα και την ισχύ του Galaxy 5G, σε δίκτυα Sub-6 και mmWave. Η σειρά Galaxy Note20 παρέχει, επίσης, σταθερά δίκτυα Wi-Fi 6[11] με βελτιστοποιημένη απόκριση για διάφορες υπηρεσίες streaming. Ακόμα, το υλικό και το λογισμικό της σειράς Galaxy Note20 προστατεύονται εξ ολοκλήρου από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας για κινητές συσκευές της Samsung.


Για πρώτη φορά σε συσκευή Galaxy με UWB[12], το Nearby Share θα αγγίξει νέα επίπεδα γρήγορου και εύκολου διαμοιρασμού στο Galaxy Note20 Ultra[13]. Κατευθύνοντας απλώς το Galaxy Note20 Ultra προς άλλη συσκευή Galaxy με δυνατότητα UWB, το Nearby Share θα δημιουργήσει αυτόματα λίστα και θα προσθέσει τη συσκευή στην αρχή της λίστας διαμοιρασμού. Επερχόμενες λειτουργίες UWB θα επιτρέπουν στους χρήστες να βρίσκουν πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη σε τεχνολογία AR και να ξεκλειδώνουν το σπίτι τους με ψηφιακό κλειδί.  

Νέες εμπειρίες με το συνδεδεμένο Οικοσύστημα Galaxy

Οι συσκευές και υπηρεσίες της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται αβίαστα μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία που είναι σημαντική για τον χρήστη. Το Galaxy Note20 μπορεί να συνδυαστεί με τη νέα οικογένεια συσκευών Samsung Galaxy: τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+, το Galaxy Watch3, και τα Galaxy Buds Live. Με αυτές τις πρωτοποριακές προσθήκες στην εμπειρία Note, οι χρήστες μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα, να παίζουν περισσότερο, να έχουν περισσότερη ευεξία και να επικοινωνούν καλύτερα. 


Galaxy Tab S7 και Tab S7+, tablets για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα

Τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ είναι δύο tablets που συνδυάζουν την ισχύ ενός PC, την ευελιξία ενός tablet, και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone. Βασισμένα στην κληρονομιά των Galaxy συσκευών της Samsung που κρατούν ηγετικό ρόλο στο 5G, τα Galaxy Tab S7 και S7+, θα προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, γρήγορα downloads, και streaming χωρίς καθυστερήσεις (lag free).


Οι χρήστες θα απολαμβάνουν αποδόσεις επιπέδου PC στα Galaxy Tab S7 και S7+,  χάρη σε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, τη βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολογίου (το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά ως Book Cover Keyboard), και ένα βελτιωμένο S Pen, με ίδιες δυνατότητες όπως της σειράς Galaxy Note20, για να μπορούν να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Εκτός από την ενισχυμένη παραγωγικότητα, τα Galaxy Tab S7 και S7+ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με καθηλωτική οθόνη και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το cloud-based gaming και το streaming υψηλής ανάλυσης που εξασφαλίζει το 5G. Για όσους χρειάζονται ακόμη περισσότερο χώρο για να εργαστούν, να παίξουν και να δημιουργήσουν, το Galaxy Tab S7+ προσφέρει μια ευρεία οθόνη Super AMOLED 12,4 ιντσών.


Τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ την εργασία από πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα. Όταν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Auto Hotspot για να συνδέσουν αυτόματα άλλες Galaxy συσκευές στο tablet με δυνατότητα 5G. Με τη λειτουργία Nearby Share[14], απλοποιείται η μεταφορά αρχείων σε κοντινές επαφές. Τα Galaxy Tab S7 και S7+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του Samsung PC[15] σε δεύτερη οθόνη, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αναπαραγωγή ή επέκταση οθόνης[16]. Η παραγωγικότητα ενισχύεται περαιτέρω με εργαλεία, όπως το Samsung Notes, το S Pen, το Book Cover Keyboard και ένα ποντίκι Bluetooth, για μια πλήρη εμπειρία υπολογιστή.


Galaxy Watch3, ένα premium smartwatch με προηγμένες λειτουργίες ευεξίας

Το Galaxy Watch3 είναι ένας σύντροφος νέας γενιάς για τη διαχείριση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των στόχων ευεξίας και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Κατασκευασμένο με premium υλικά και μια λεπτότερη έκδοση της δημοφιλούς περιστρεφόμενης στεφάνης, το Galaxy Watch3 διαθέτει την αριστοτεχνία ενός πολυτελούς ρολογιού, ενώ παραμένει άνετο για καθημερινή χρήση. Αυτό το smartwatch δεν είναι απλώς όμορφο, έχει επίσης ως επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, καθώς προσφέρει την πιο εκτεταμένη σουίτα λειτουργιών ευεξίας της Samsung μέχρι στιγμής.


Με λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου, για λόγους φυσικής κατάστασης και ευεξίας[17]. Η νέα εφαρμογή Samsung Health Monitor στο Galaxy Watch3 προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης[18] χωρίς να απαιτείται πιεσόμετρο, καθώς και ηλεκτροκαρδιογράφημα, στις χώρες που έχουν εξασφαλιστεί οι σχετικές εγκρίσεις[19]. Σε περίπτωση πτώσης, η λειτουργία «Fall detection» (Αναγνώριση Πτώσης) επιτρέπει την αποστολή μηνύματος SOS σε επαφές έκτακτης ανάγκης[20].  Η λειτουργία ανάλυσης τρεξίματος βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης και της φυσικής κατάστασης, αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών, ενώ το VO2 max παρακολουθεί την πρόοδο της καρδιο-αναπνευστικής άσκησης, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατανάλωση οξυγόνου[21]. Για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν σε φόρμα από το σπίτι, το Samsung Health περισσότερες από 120 διαφορετικές προπονήσεις από το σπίτι, για την παρακολούθηση της προόδου από το smartwatch.


Galaxy Buds Live, τα στιλάτα και εργονομικά ακουστικά με απίθανη ποιότητα ήχου

Με νέα μορφή, τα Galaxy Buds Live, τα πραγματικά ασύρματα earbuds, διαθέτουν εικονικό design και προσφέρουν άνετη εφαρμογή. Συνδυάζουν την ηχητική τεχνογνωσία της AKG με ένα μεγαλύτερο ηχείο 12χιλ. (σε σύγκριση με τα Galaxy Buds+)  και έναν αγωγό μπάσων, για ήχο βαθύ και πλούσιο. Τα Galaxy Buds Live ενσωματώνουν τρία μικρόφωνα και Μονάδα Αναγνώρισης Φωνής (Voice Pickup Unit), εκμηδενίζοντας την απόσταση ανάμεσα στους χρήστες και τους αγαπημένους τους. Τα ακουστικά διαθέτουν Active Noise Cancellation[22] ανοιχτού τύπου για να προσφέρουν ρεαλιστικό και ευκρινή ήχο, αλλά και τη δυνατότητα συντονισμού η απομόνωσης από το περιβάλλον.


Το Galaxy Z Fold2 επαναπροσδιορίζει την έννοια του εφικτού

Η Samsung εξακολουθεί να πρωτοπορεί σε μια εντελώς νέα κατηγορία κινητών συσκευών, παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά στα αναδιπλούμενα smartphones, το Galaxy Z Fold2. Ύστερα από την κυκλοφορία δύο αναδιπλούμενων συσκευών και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των χρηστών σχετικά με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και τις νέες λειτουργίες, η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Z Fold2 με ουσιαστικές καινοτομίες που προσφέρουν στους καταναλωτές νέες βελτιστοποιήσεις και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τη φορητότητα και ευελιξία ενός smartphone με την ισχύ και το μέγεθος οθόνης ενός tablet, για την απόλυτη παραγωγικότητα. Είτε ανοιχτό είτε διπλωμένο, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πολυτελή εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με το premium design του Galaxy Z Fold2. To Galaxy Z Fold2 διαθέτει δύο Infinity-O οθόνες που εκτείνονται από άκρη σε άκρη, με σχεδόν ανύπαρκτα πλαίσια. Η οθόνη στην εξωτερική πλευρά είναι 6,2 ιντσών ενώ η τεράστια εσωτερική οθόνη φτάνει τις 7,6 ίντσες[23], όντας και οι δύο μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις οθόνες του Galaxy Fold. Με κομψή εμφάνιση και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το Galaxy Z Fold2 κυκλοφορεί σε δύο απίθανες αποχρώσεις: Mystic Black και Mystic Bronze. Για τους χρήστες που αναζητούν μοναδικό premium design, η Samsung συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον εμβληματικό Νεοϋορκέζικο οίκο μόδας Thom Browne για μια περιορισμένη έκδοση της συσκευής, το Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition. Με το Galaxy Z Fold2, η Samsung επαναπροσδιορίζει όλη την κατηγορία αναδιπλούμενων συσκευών.

[1] Σε σύγκριση με το Galaxy Note10

[2] Οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τη Galaxy συσκευή τους στο Windows PC τους μέσω του «Σύνδεση σε Windows» της Galaxy συσκευής του και της εφαρμογής «Your Phone» στο PC τους, να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης σε λογαριασμό Microsoft. Το «Σύνδεση σε Windows» είναι προεγκατεστημένο σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy. Για την ορθή λειτουργία της εφαρμογής «Your Phone» απαιτείται η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 στο PC. Η συσκευή Galaxy πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το PC. Ορισμένες εφαρμογές για κινητά ενδέχεται να περιορίζουν την κοινή χρήση περιεχομένου σε άλλες οθόνες ή ενδέχεται να απαιτούν μια οθόνη αφής για να μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Η δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος.

[3] Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος σε OneNote για το web, OneNote για Windows 10 και Outlook για το web. Απαιτείται η σύνδεση σε ίδιο λογαριασμό Microsoft.

[4] Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Απαιτείται η σύνδεση σε ίδιο λογαριασμό Microsoft. Ο συγχρονισμός Microsoft Outlook διατίθεται μόνο για web έκδοση.

[5] Απαιτείται συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate. To Game streaming (beta) θα διατίθεται από τις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Απαιτείται η χρήση του Xbox Game Pass Ultimate, επαρκής ταχύτητα δικτύου, και συμβατό χειριστήριο (όλα πωλούνται ξεχωριστά). Ισχύουν περιορισμοί στο streaming. Ο κατάλογος διαφέρει ανάλογα με τον χρόνο και την αγορά. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά, τον πάροχο και τον περιβάλλον του χρήστη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές.

[6] Συμβατό με Bluetooth ή USB-C αξεσουάρ, που διατίθενται ξεχωριστά.

[7] Η ασύρματη σύνδεση Samsung DeX υποστηρίζεται μόνο σε smart TVs που υποστηρίζουν Miracast. Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο. Το Samsung DeX παρέχει βελτιστοποιημένη εμπειρία με Samsung smart TV που κυκλοφόρησαν μετά το ’19.

[8] Υπολογίζεται με βάση το προφίλ χρήσης ενός μέσου / τυπικού χρήστη. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα κλήσεων και μηνυμάτων, τον αριθμό φορών που φορτίζονται και πολλούς άλλους παράγοντες.

[9] Βασισμένο σε αποτελέσματα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές της Samsung, που πραγματοποιήθηκαν με τον φορτιστή της συσκευασίας, με υπόλοιπο 0% ισχύος, με όλες τις υπηρεσίες, τα χαρακτηριστικά και την οθόνη απενεργοποιημένη. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση, τις συνθήκες φόρτισης και άλλους παράγοντες.

[10] Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση δικτύου 5G, διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Η ταχύτητα download και streaming ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση σε server και άλλους παράγοντες.

[11]Διαθέσιμο μόνο όπου υποστηρίζεται Wi-Fi 6. Η διαθεσιμότητα του Wi-Fi 6 ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

[12] H διαθεσιμότητα της λειτουργίας UWB ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή/και την ισχύουσα νομοθεσία.

[13] Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Nearby Share ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

[14] Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Nearby Share ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

[15]Συμβατό με Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex alpha, Galaxy Book Ion, Galaxy Book S και Samsung Notebook Plus που βασίζεται σε Windows 10 OS.

[16] Για αυτήν τη νέα δυνατότητα απαιτούνται μοντέλα υπολογιστή με δυνατότητα ασύρματης οθόνης Windows 10 και Windows 10 2004 ή νεότερη έκδοση. (Update Windows: Σεπτέμβριος 2020 ή μεταγενέστερη έκδοση). Τα Galaxy Tab S7 και S7 + θα υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητας μέσω πρόσθετων ενημερώσεων υλικολογισμικού αργότερα μέσα στο έτος. 

[17] Αυτή η συσκευή και το σχετικό λογισμικό δεν προορίζονται για χρήση στη διάγνωση ασθένειας ή άλλων παθήσεων, ή για τη θεραπεία ή την πρόληψη ασθενειών. Η δυνατότητα SpO2 δεν είναι διαθέσιμη τη στιγμή της κυκλοφορίας, θα είναι διαθέσιμη κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020. Για την ορθή απόδοση της λειτουργίας, θα απαιτηθεί ενημέρωση λογισμικού. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη στην Αλγερία, την Αγκόλα, τον Καναδά, τη Γαλλία, το Ιράν, τη Λιβύη, την Ιαπωνία, τη Νότια Αφρική ή την Ταϊλάνδη.

[18] Για να διασφαλιστεί η ακρίβεια, οι χρήστες πρέπει να βαθμονομούν τη συσκευή τους κάθε τέσσερις εβδομάδες με ένα παραδοσιακό πιεσόμετρο.

[19] Οι λειτουργίες μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και του ΗΚΓ είναι προς το παρόν διαθέσιμα στη Νότια Κορέα, εγκεκριμένες από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων της Νότιας Κορέας.

[20] Η ανίχνευση πτώσης αναγνωρίζει πτώσεις που προέρχονται από δυναμική κίνηση, όχι σε περίπτωση ακινησίας. Απαιτείται σύνδεση δικτύου για ειδοποίηση επαφής έκτακτης ανάγκης. Η ακρίβεια του GPS μπορεί να επηρεαστεί από εμπόδια στο δορυφορικό σήμα, όπως σε κτίρια.

[21] Η ανάλυση τρεξίματος και το VO2 max δεν θα είναι διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία, θα είναι διαθέσιμα κατά το τρίτο τρίμηνο 2020. Οι λειτουργίες απαιτούν ενημέρωση λογισμικού.

[22] Λειτουργίες όπως το Active Noise Cancellation ενεργοποιούνται μέσω σύνδεσης Bluetooth ή της εφαρμογής Galaxy Wearable σε Android, που διατίθεται μέσω του Galaxy Store ή του Google Play Store και της εφαρμογής Galaxy Buds σε συσκευές iOS, διαθέσιμες μέσω του App Store.

[23] Οι μετρήσεις της οθόνης είναι διαγώνιες και η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας στην οθόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ