Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Δωρεά Συστημάτων Επικοινωνίας από τη Cisco στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

cisco

Η Cisco παρέδωσε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», τρία συστήματα τηλεσυνεργασίας Cisco Webex DX80, τα οποία επιτρέπουν την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με video, των θεραπευτικών ομάδων με τους θαλάμους των ασθενών που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό.

Με τον τρόπο αυτό η θεραπευτική ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές κλπ) μπορεί να συντονίζει αποδοτικότερα τις επισκέψεις στους θαλάμους των ασθενών, να απαντά στους ασθενείς τυχόν απορίες τους για τη θεραπευτική μέθοδο και το σημαντικότερο να μειώνονται οι επισκέψεις στους θαλάμους ασθενών από το προσωπικό του νοσοκομείου. Αυτό συνεπάγεται μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού, αποδοτικότερη διαχείριση του προγράμματος επισκέψεων, ουσιαστικά συχνότερη επαφή μεταξύ ιατρών και ασθενών, σημαντική μείωση κόστους αφού ο ειδικός εξοπλισμός που απαιτείται για την επίσκεψη σε θάλαμο ασθενών με κοροναϊο, απορρίπτεται ύστερα από κάθε χρήση και τέλος εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου μιας και οι θεραπευτικές ομάδες επικοινωνούν άμεσα με τους ασθενείς χωρίς να απαιτείται η ένδυση με τον ειδικό εξοπλισμό, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 10-15 λεπτά.

Το DX80, είναι ένα προσωπικό σύστημα τηλεδιάσκεψης με δυνατότητα για HD video, αλλά και με απλή κλήση φωνής (audio only) αν χρειαστεί. Διαθέτει οθόνη αφής 23’ που επιτρέπει την πραγματοποίηση της κλήση (video ή audio) με ένα μόνο άγγιγμα (One-button-to-Push), ενσωματωμένη κάμερα και υψηλής ποιότητας ηχεία και μικρόφωνο. Επιτρέπει επίσης και την λειτουργία whiteboard για σημειώσεις επάνω στην οθόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ