Νέα Μελών ΣΕΠΕ

SAP Business One - Η μικρή επιχείρηση έχει το ERP της

sap

Σε εποχές δύσκολες να αποκρυπτογραφηθούν, όπως η σημερινή, η λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ άλλοτε. Κι αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές. Ειδικά για τις τελευταίες και με απώτερο στόχο τον καλύτερο έλεγχο κάθε αναπτυσσόμενης επιχείρησης ή και μιας θυγατρικής, η SAP έρχεται να δώσει λύση με το SAP Business One, ένα λογισμικό ERP για τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων το οποίο συνδέει όλες τις διαδικασίες τους, τις βελτιστοποιεί και αναπτύσσεται μαζί τους. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη διαρκή αξιοποίηση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, για σωστότερες αποφάσεις και κερδοφόρα ανάπτυξη, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση του χρήστη, καθώς μπορεί να αναπτυχθεί είτε on-premise είτε στο cloud, το SAP Business One προσφέρει ολοκληρωμένο business intelligence και γρήγορη ανάπτυξη, ενώ είναι εφικτή η ενοποίησή του με την πλατφόρμα SAP HANA.

Εκατοντάδες απόλυτα επιτυχημένες υλοποιήσεις του SAP Business One σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων στη χώρα μας, έχουν ήδη αποδείξει στην πράξη τα πλεονεκτήματά του, όπως η άμεση και ανά πάσα στιγμή πληροφόρηση στελεχών και διοίκησης χωρίς την ανάγκη υποστήριξης από το τμήμα Πληροφορικής, η ενοποίηση των κατακερματισμένων δεδομένων η οποία διευκολύνει ελέγχους και αναφορές, η κεντρική διαχείριση με ενιαία λύση χαμηλού κόστους και η ενίσχυση της ανάπτυξης μέσα από μια ευέλικτη, αρθρωτή, ισχυρή και ταυτόχρονα απλή διασύνδεση, η οποία ανοίγει τον δρόμο για τον αναγκαίο πλέον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης.

Στις βασικές ιδιότητες του SAP Business One περιλαμβάνονται η αυτοματοποίηση των λογιστικών διαδικασιών και εν γένει της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, η βέλτιστη διαχείριση των πωλήσεων και του κύκλου ζωής των πελατών, ο διαρκής έλεγχος αποθεμάτων και προμηθειών, η συγκέντρωση δεδομένων και η δημιουργία απολύτως επικαιροποιημένων και εύληπτων εκθέσεων ή αναφορών, η διαθεσιμότητα μεγάλης εργαλειοθήκης ανάπτυξης λογισμικού (SAP Business One Studio) με πλήθος λύσεις, αλλά και η ολοκληρωμένη υποστήριξη των mobile workers της επιχείρησης, οι οποίοι μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τα πάντα από τα smartphones τους (λειτουργικό iOS ή Android) με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το SAP Business One είχε αυξητική πορεία την  προηγούμενη χρονιά και έφερε μία πληθώρα νέων πελατών με πετυχημένες υλοποιήσεις από το σύνολο του οικοσυστήματος των SAP Business One σνεργατών.

Ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα:  

Revoil ΑΕΕΠ και ΣΥΝΚΑ : Ανέθεσαν στην Alexander Moore τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, με τη χρήση SAP Business One on HANA και άλλων λύσεων. Η υλοποίηση περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- Intelligent Technologies & Big Data, CRM, Fleet Management, Advanced Analytics, B2B eStore, Διαχείριση Εγκαταστάσεων, Διαχείριση Έργων, Οικονομική & Εμπορική Διαχείριση, Intelligent Store,  Machine Learning, Διαχείριση Λιανικής, Predictive Analytics, Οικονομική Διαχείριση & Διαχείριση Συμφωνιών.

Κ.ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ Α.Ε: Την DD SYNERGY εμπιστεύτηκε η εταιρεία  για την ψηφιακή της εξέλιξη.  Η υλοποίηση μεταξύ άλλων περιλαμβάνει διαχείριση έργων & συμβάσεων, διασύνδεση με το λογισμικό παραγωγής, αυτοματοποίηση στην διαχείριση των πιστοποιητικών των Α’ Υλών, CRM, αυτόματη εισαγωγή μισθοδοσίας, κοστολόγηση σε επίπεδο σταδίου έργου, διαχείριση μηχανημάτων & εργαλείων, οικονομική διαχείριση, SEPA & εφαρμογή cash flow.

Παρακολουθείστε τα webinars για την λύση SAP Business One και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους η λύση της SAP μπορεί να βοηθήσει μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση να λειτουργήσει ομαλά μέσα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες. Χωρίς κόστος συμμετοχής. Θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις:

  • Τρίτη, 5 Μαΐου, στις 3:00 μ.μ. η παρουσίαση και η συζήτηση θα γίνει στα Ελληνικά
  • Τρίτη, 12 Μαΐου, στις 4:00 μ.μ. η παρουσίαση και συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: SAP Webinars Online Registration


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ