Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών υπογραφών από τη SAP

sap

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών υπογραφών παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή στην ελληνική αγορά η SAP, επιτρέποντας την πρόσβαση, την υπογραφή και την αποστολή ψηφιακών εγγράφων οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Η πλατφόρμα SAP Signature Management από την εξειδικευμένη σ’ αυτόν τον τομέα εταιρία DocuSign βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες σε έναν οργανισμό ή μια επιχείρηση, καθώς αυτοματοποιεί τις ροές εγγράφων από τις πιο απλές συμφωνίες ως τις πιο πολύπλοκες συναλλαγές κι από απλές παραγγελίες ως τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών και σύνθετα RFPs. Ο χρήστης μπορεί να διαβάσει, να υπογράψει και να αποστείλει έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή ακόμα και εν κινήσει, καθώς η πλατφόρμα υποστηρίζει iOS, Android και Windows Mobile. Βελτιώνει, επίσης, την παραγωγικότητα, καθώς ενσωματώνει εφαρμογές συγγραφής, διαχείρισης εγγράφων και ταυτοποίησης, ενώ παρέχει υψηλό βαθμό ασφαλείας όσον αφορά στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου περιεχομένου. Πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές που απαιτούνται σε θέματα προμηθειών, παρέχοντας την αναγκαία κρυπτογράφηση και προστασία, ενώ διευκολύνει τον χρήστη τόσο στη διαχείριση εγγράφων σε περιβάλλον cloud με την προσφορά ηλεκτρονικών ή ψηφιακών υπογραφών, οι οποίες είναι απολύτως ασφαλείς, νομικά ισχυρές και παγκοσμίως αποδεκτές, όσο και στην αποτελεσματική διαχείριση εργατικού δυναμικού.

«Η λύση SAP Signature Management by DocuSign, μια επίκαιρη παρά ποτέ πρόταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η διασύνδεσή της  με τα συστήματα SAP να γίνεται με ασφαλή και ολοκληρωμένο τρόπο», τονίζει η Λίνα Γρηγοράτου, COO, SAP Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, προσθέτοντας «Δύο παγκόσμιοι ηγέτες στο χώρο του Enterprise Software εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των σημαντικών διαδικασιών της αυτοματοποιημένης ροής των εγγράφων και της ψηφιοποίησης των υπογραφών». Την Τρίτη, 28 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί webinar, ωριαίας διάρκειας με αυτό το θέμα (δηλώσεις συμμετοχής εδώ). Στόχος είναι η γνωριμία με την πλατφόρμα SAP Signature Management by DocuSign και τα οφέλη που προσφέρει στους χρήστες της, όπως είναι η σε σύντομο χρόνο αύξηση του ROI, η στήριξη της αειφορίας και η επιτάχυνση των διαδικασιών, καθώς εξαλείφονται όλες οι σχετικές με το χαρτί διεργασίες, όπως εκτυπώσεις, φαξ, σαρώσεις και καθυστερήσεις στη διακίνηση εγγράφων.

Η πλατφόρμα SAP Signature Management by DocuSign προσφέρεται ως υπηρεσία λογισμικού (SaaS) από το cloud και η πρόσβαση σ’ αυτήν μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε browser.

Επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ