Νέα Μελών ΣΕΠΕ

#μαζί συνεχίζουμε και το Πάσχα με δωρεάν επικοινωνία για όλους

vodafone

Η Vodafone Ελλάδας συνεχίζει να στέκεται #μαζί με τους πελάτες της και διευκολύνει την επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και μέσα στις μέρες του Πάσχα.


Συγκεκριμένα, η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς όλα τα κινητά και σταθερά στην Ελλάδα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, έως και τις 20 Απριλίου.  


H προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα σε συνδέσεις ADSL, VDSL και εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ) και σύντομοι κωδικοί. Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1’).


Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας φέρνει την υπηρεσία Vodafone Giga Full, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες κινητής συμβολαίου, καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου, που συνδυάζουν το κινητό τους με σταθερή Vodafone ADSL και VDSL, 30GB στο κινητό τους για 30 ημέρες.

Η προσφορά ενεργοποιείται στο vodafone.gr από 14 Απριλίου και έως τις 28 Απριλίου.


Η Vodafone είναι δίπλα στους ανθρώπους και φροντίζει σταθερά τις ανάγκες των πελατών της. Μέσα από τις 2 νέες προσφορές, συνεχίζουμε #μαζί και το Πάσχα να επικοινωνούμε με όσους αγαπάμε και να ζούμε όσα αγαπάμε στο σπίτι.


Παράλληλα, η Vodafone συνεχίζει να στηρίζει την οικονομία και την κοινωνία μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες αυτού του κρίσιμου διαστήματος και θέλοντας να είναι μαζί με τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους της στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο.


Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Vodafone #μαζί_συνεχίζουμε


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ