Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες στο SAP ΝΟW Athens 2019

sap

Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας, SAP ΝΟW Athens 2019, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 16 Απριλίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας. H φετινή εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. To κοινό του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πλέον καινοτόμες λύσεις που παρέχει η SAP και να εξερευνήσει τις αναρίθμητες δυνατότητες που φέρνει η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου.


Την εκδήλωση άνοιξαν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και  ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας. Ο κ. Ξηρόκωστας, κατά την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα “Back to Human. Experience Matters”, αναφέρθηκε στην σημασία της εμπειρίας στην ψηφιακή εποχή, καθώς και πως οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες της SAP ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την καθηλωτική ομιλία του κ. Hein Wagner, ενός ομιλητή χωρίς όραση, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό της εκδήλωσης την δυνατή ιστορία ζωής τους, με θέμα “A Blind Man with Vision”. Ο Hein Wagner, εξήγησε πώς κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, με κίνητρο την ισχυρή του θέληση για ζωή και την βοήθεια όλων των ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα του, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους όσους τον παρακολούθησαν.


Στη συνέχεια, στις 18 παράλληλες συνεδρίες καθώς και στις  3 διαδραστικές εκθέσεις καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών,  παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λύσεις SAP για θέματα Customer Experience, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τεχνολογίας, Διαχείρισης Προμηθειών, Analytics, Finance, SAP Business One, καθώς και επιτυχημένες υλοποιήσεις πελατών της SAP, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα του ενδιαφέροντος του. Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν για καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα διατεθεί από την SAP, στον οργανισμό  “SciFY”.


Οι εργασίες του φετινού SAP NOW Athens ολοκληρώθηκαν με μία συζήτηση επικαιρότητας με θέμα «Τι μπορεί να κάνει η πολιτική για την επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή των Κκ Ευάγγελου Βενιζέλου, Κωστή Χατζηδάκη και Μιλτιάδη Κύρκου και συντονισμό από το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού.  Το φετινό συνέδριο στέφθηκε με πλήρη επιτυχία  και τελείωσε αργά το απόγευμα με live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια, Πέννυ Μπαλτατζή.


Leader χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: PWC και Real Consulting

Star χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: COSMOTE, Deloitte, ΕΥ, Supernova Consulting και TEKA Systems

Top χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Accenture, IBM, StepOne, UniSystems

SAP Business One χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Alexander Moore, Byte Solutions Unlimited, GVision, InfoSupport

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο ΣΚΑΪ, το «Κ» της Καθημερινής, το CAPITAL.GR, το OPEN BEYOND TV και το newsletter NET FAX.

Προϊοντικοί χορηγοί ήταν: ο Γρηγόρης, η Kafea Τerra, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, & η Παπαγιαννακόπουλος Wines


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ