Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE σε 50 πρωτοετείς φοιτητές

ote

Σε 50 πρωτοετείς φοιτητές από ολόκληρη τη χώρα απονεμήθηκαν οι Υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις ΟΤΕ-COSMOTE για να σπουδάσουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το συνολικό ποσό που παρέλαβαν οι νέοι φοιτητές για το 2014 ανέρχεται σε 374.360 ευρώ. Από την έναρξη του προγράμματος, 13 χρόνια πριν, περίπου 500 παιδιά έχουν σπουδάσει με Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ.

Με βασικό μήνυμα «Φτάσε, όπου –δεν- μπορείς»παραδόθηκαν στο πλαίσιο μιας εορταστικής εκδήλωσης είκοσι υποτροφίες και τριάντα τιμητικές διακρίσειςστους νέους υποτρόφους. Φέτος μάλιστα, ο θεσμός των Υποτροφιών ενισχύθηκε με την  αύξηση του αριθμό των τιμητικών διακρίσεων και του ποσού που αντιστοιχεί σε καθεμία από αυτές.

Περισσότερα από 350 άτομα είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη χαρά και τη συγκίνηση των νέων υποτρόφων, αλλά και να τους συγχαρούν, αφού κατόρθωσαν παρά τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, να κατακτήσουν τον στόχο τους και να μπουν στο Πανεπιστήμιο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της COSMOTE, απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων, είπε: «Παρά τις συνθήκες να λένε «Δεν μπορείς», καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο Πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Προκειμένου οι φοιτητές να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για την υλοποίηση των σπουδών τους, ο ΟΤΕ και η COSMOTE παρέχουν στους υπότροφους και τους διακριθέντες για το 2014-2015 μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:

  • κινητά τηλέφωνα και tablets
  • δωρεάν σύνδεση ΟΤΕ Double Play 24Mbps Απεριόριστα Plus,
  • δωρεάν πάγιο με το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Student σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για το COSMOTE Internet On The Go Student, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής και
  • δωρεάν παροχή υπηρεσιών ΟΤΕ TV Full Pack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης και από ένα Tablet.

Οι Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν από κοινού οι δύο εταιρείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ