Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Στρατηγική συνεργασία ΟΚΤΑΒΙΤ Α.Ε. & Interworks Α.Ε.

oktabit

Η Oktabit A.E που εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές και η Ιnterworks Α.Ε, κορυφαίος πάροχος cloud υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ανακοινώνουν την συνεργασία τους με στόχο την από κοινού προώθηση cloud υπηρεσιών.

Με 25 χρόνια δημιουργικής παρουσίας, η Oktabit συνδέει επιτυχημένα τις καινοτόμες τεχνολογίες με την ελληνική αγορά μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Η επένδυση στον χώρο του cloud έχει σαν στόχο να διευρύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Oktabit με προϊόντα στον τομέα του Infrastructure as a Service (IaaS) και Software as a Service (SaaS).

Με τη σκέψη στην επόμενη μέρα, η Oktabit A.E συνεργάστηκε με την Ιnterworks Α.Ε, μια αμιγώς ελληνική και με διεθνή αναγνώριση εταιρία, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο πεδίο των IT υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο και παρέχει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας/colocation και cloud computing. Παράλληλα, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα data centers στην Ελλάδα, και προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών cloud (IaaS/PaaS/SaaS, Hybrid cloud, Private cloud, Disaster Recovery , Business Continuity) 

Επισκεπτόμενοι το Οktabit Cloud Marketplace οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις προστιθέμενης αξίας και να επεκτείνουν το πορτφόλιο τους με υπηρεσίες που ταιριάζουν σε όλα τα προφίλ των πελατών τους. Το Οktabit Cloud Marketplace προσφέρει σταθερότητα και καλύπτει τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας servers & εφαρμογές. Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειριστούν συνδρομές, κύκλους χρέωσης, δοκιμαστικές περιόδους, τιμολόγηση και  πληρωμές μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα της Interworks A.E., με ευέλικτες, αξιόπιστες και εύχρηστες διαδικασίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Το περιβάλλον εναρμονίζεται απόλυτα με τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR και την υποχρέωση συμμόρφωσης μέχρι το τέλος Μαΐου. Η συνεργασία των δύο εταιριών θα ενισχυθεί με την δημιουργία σειράς εργαστηρίων (workshops) και ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) με στόχο την εκπαίδευση των μεταπωλητών του δικτύου  στη νέα εποχή.

Σχετικά με την συνεργασία, ο κος Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Εμπορικός Διευθυντής της interworks.cloud, δήλωσε: «Το στοίχημα στην αγορά του cloud φαίνεται ότι το έχουμε ήδη κερδίσει. Η απόφασή μας να συνεργαστούμε στρατηγικά την Oktabit, θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν όλο και περισσότερες εταιρείες πληροφορικής να μεταπουλούν cloud υπηρεσίες και προϊόντα. Η εμπειρία μας και τα ανταγωνιστικά προϊόντα που προσφέρουμε εδώ και χρόνια στην αγορά, θα εξασφαλίσουν την επιτυχία μας».

«Στοχεύουμε στην  ανάπτυξη & αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται στο δίκτυο των συνεργατών μας με περισσότερα καινοτόμα προϊόντα. Μέσω του Oktabit Cloud Marketplace  ενισχύουμε τις σχέσεις των συνεργατών μας με τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους την δυνατότητα επιχειρηματικής εξέλιξης, ανάπτυξης και την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν οι καινοτόμες cloud λύσεις που παρέχει η Interworks» δήλωσε η κα Δέσποινα Φιλιππάτου , Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ