Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Ο Ιωάννης Γαλανάκης νέος MIDH ( Mobile Internet Digital Home ) Sales Manager, Greece & Cyprus της Lenovo

Τη θέση του MIDH ( Mobile Internet Digital Home ) Sales  Manager, Greece & Cyprus της Lenovo ανέλαβε από τις 15 Οκτωβρίου 2014 ο Ιωάννης Γαλανάκης, καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας.

Ο κ. Γαλανάκης το 2004 εντάχθηκε στο δυναμικό της Plaisio Computers όπου ήταν επικεφαλής του Mobility Category για αρκετά χρόνια. Ανέλαβε τα TURBO X tablets πετυχαίνοντας σύμφωνα με τη GFK μερίδιο πωλήσεων 20% και κατακτώντας την 1η θέση. Κατά την ίδια περίοδο, εισήγαγε με επιτυχία τη σειρά smartphones TURBO X στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Γαλανάκης είναι κάτοχος πτυχίου Management Science & Technology και Master of Business Administration του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, General Manager Greece & Cyprus της Lenovo δήλωσε σχετικά: «Ο Ιωάννης Γαλανάκης είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς και είμαι βέβαιος ότι έχοντας πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο, με τις γνώσεις και τις ικανότητές του, θα συμβάλει άμεσα και καθοριστικά στην ισχυροποίηση και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας».