Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η LG προσφέρει περισσότερες επιλογές πληρωμής μέσω SMART TVs

Ξεκινώντας από σήμερα, η LG και η Paymentwall προσφέρουν την ευκαιρία στους developers να αναπτύξουν εφαρμογές, οι οποίες θα επιτρέψουν στις LG webOS Smart TVs, σε περισσότερες από 200 χώρες, να υποστηρίξουν πάνω από 140 διαφορετικές μεθόδους πληρωμής. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν ευκολότερα πρόσβαση σε paid εφαρμογές, ταινίες, παιχνίδια και ακόμα περισσότερα, μέσω της πλατφόρμα webOS που διαθέτουν οι Smart τηλεοράσεις της LG.  

Η σύμπραξη των δυο εταιρειών διευρύνει των αριθμό των αγορών στις οποίες θα γίνονται δεκτές online πληρωμές που πραγματοποιούνται από LG webOS Smart TVs, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στους χρήστες να απολαύσουν περισσότερες επιλογές paid περιεχομένου μέσω του LG app store. Πατώντας απλά κλικ στην επιλογή Buy Now και εισάγοντας τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας, οι ιδιοκτήτες LG webOS Smart τηλεοράσεων θα μπορούν να πραγματοποιήσουν, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, online αγορές από όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να συνδεθούν (Sign-in). Οι χρήστες θα λάβουν επίσης υποστήριξη για πληρωμές μέσω desktop, laptop, tablet και κινητών τηλεφώνων, κάνοντας χρήση κωδικών QR και άλλων πρωτοκόλλων ασφαλούς επαλήθευσης στοιχείων. 

Η ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα webOS έχει μετατρέψει τις Smart τηλεοράσεις της LG στην απόλυτη επιλογή για καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν μεγάλη ποικιλία συναρπαστικού περιεχομένου. Η νέα πλατφόρμα webOS 3.0 της LG προσφέρει έναν διαρκώς διευρυνόμενο κόσμο περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων, υπηρεσιών streaming καθώς και διασκεδαστικών video games. Η πλατφόρμα webOS είναι επίσης συμβατή με τα επόμενης γενιάς πρότυπα προγραμματισμού 4K Ultra HD, καθώς επίσης και με ταινίες και shows που αξιοποιούν την τεχνολογία High Dynamic Range (HDR). 

«Συνεργαζόμενοι με την Paymentwall, είμαστε σε θέση να εξελίξουμε την αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν οι τηλεοράσεις Smart της LG, μέσω της πλατφόρμας LG webOS, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι εάν το επιχειρούσαμε μόνοι μας», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και CEO στην LG Home Entertainment Company. «Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα για το πώς οι συλλογικές προσπάθειες έχουν καταστήσει την LG έναν από τους ηγέτες στην παγκόσμια βιομηχανία των Smart τηλεοράσεων».